Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Assassin's Creed The Ezio Collection

1 / 1

Assassin's Creed The Ezio Collection

(1 anmeldelse)
279 kr
Lev livet til Ezio, lær assasinernes metoder og ta hevn for sviket mot familien din gjennom 1400-tallet i renessansens Italia, videre til Roma og til slutt i 1500-tallets Konstantinopel. Assassin’s Creed II – Ezios saga begynner når du kjemper og ut
  • Action, Eventyr
  • Playstation 4
Les mer
Lev livet til Ezio, lær assasinernes metoder og ta hevn for sviket mot familien din gjennom 1400-tallet i renessansens Italia, videre til Roma og til slutt i 1500-tallets Konstantinopel.

Assassin’s Creed II – Ezios saga begynner når du kjemper og utforsker en åpen verden i renessansens Italia, en periode med kunst, rikdom og morderiske konspirasjoner.

Assassin’s Creed Brotherhood – Reis til Italias største by, Roma, et senter for makt, grådighet og korrupsjon, når Ezio tar over ledelsen av hele brorskapet av assasinere.

Assassin’s Creed Revelations – To assasinere, én skjebne. Legg ut på Ezios siste eventyr når han går i fotsporene til sin store mentor Altaïr, på en reise med oppdagelse og åpenbaring i 1500-tallets Konstantinopel og i hjertet av det ottomanske rike.


LEV EZIOS KOMPLETTE LIVSHISTORIE
Spill som Ezio, den mest populære og ikoniske assasineren i Assassin’s Creed-serien, på hans reise fra ung mann til den mest legendariske av alle ledere i brorskapet av assasinere, og i hans siste jakt på oppdagelse og åpenbaring. Du kan spille alle enkeltspillerhistoriene og alt tilleggsinnhold fra de tre spillene.

FORBEDRET FOR DEN NYE GENERASJONEN
Opplev de tre klassikerne med bedre maskinvare og prosessorkraft, noe som gir historiene og opplevelsen liv med forbedret grafikk og etterbehandling.

SPENNENDE SPILLINNHOLD OG BONUSFILMER
Lær mer om Ezios liv med de inkluderte kortfilmene Assassin’s Creed Lineage® og Assassin’s Creed Embers™.


Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater Playstation 4
EAN 3307215977446