Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Manikyr/pedikyrset

1 / 1

Manikyr/pedikyrset

1159 kr
Dette manikyr- og pedikyrproduktet er forsynt med tilbehør av høy kvalitet.<br/>Det følger med en neglebåndtrimmer og 7 tilbehør med holdbart safirbelegg og poleringsfilt. Sammen med totrinns hastighetsregulering samt høyre/venstrerotasjon muli
Les mer
Dette manikyr- og pedikyrproduktet er forsynt med tilbehør av høy kvalitet.<br/>Det følger med en neglebåndtrimmer og 7 tilbehør med holdbart safirbelegg og poleringsfilt. Sammen med totrinns hastighetsregulering samt høyre/venstrerotasjon muliggjøres fot- og neglepleie på profesjonelt vis. <br/>Den integrerte LED-lampen gir deg optimal belysning i bruk. Alt tilbehør kan enkelt plasseres i oppbevaringsesken.<br/><br/>Apparatet er kun beregnet for behandling av hender og føtter (finger- og tånegler). Diabetikere bør rådføre seg med legen sin før produktet benyttes. <br/><br/>Tekniske data; <br/>Turtall; 3800/4600 o/min /- 14%.<br/>Vekt ca 650 gr.<br/>Inn: 100-240V 50/60Hz, ut: 30V---250mA 7,5W. 3 års garanti.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .