Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper
Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper

1 / 8

Justerbare sminkespeil 22 LED-lamper

378 kr
381 kr
Hvis du drømmer om perfekt sminke hjemme, må du ha et sammenleggbart LED-sminkespeil. Dette er et tilbehør du vil elske fra første gang, og du ikke vil dele med dem. Det LED-opplyste speilet er perfekt for å belyse hele ansiktet. Belyst kosmetisk sp
Les mer

Hvis du drømmer om perfekt sminke hjemme, må du ha et sammenleggbart LED-sminkespeil. Dette er et tilbehør du vil elske fra første gang, og du ikke vil dele med dem. Det LED-opplyste speilet er perfekt for å belyse hele ansiktet. Belyst kosmetisk speil fungerer imidlertid ikke bare for sminke, men også for andre kosmetiske og skjønnhetsbehandlinger - med hjelpen vil du ta på deg en ansiktsmaske, justere øyenbrynene eller ta på og fjerne linser.


Speilet er designet med to sidevinger, takket være at vi har en dobbel og tredobbelt forstørrelse; vi trenger ikke å flytte til speilet lenger for å skape en perfekt jevn linje over øyet, bare se på sidespeilet og sminke.

LED-opplyst speil drives av batterier - du kan plassere dem hvor du vil uten å bekymre deg for strømkilden eller bruke kabelen som følger med i settet - valget er ditt.

Det opplyste kosmetiske speilet har så mange som 22 lysdioder, slik at hvert sted i ansiktet, nakken eller nakken din er perfekt opplyst.

Diodene er anordnet på kantene av speilvinduet, noe som garanterer jevn belysning på alle sider. Helningsvinkelen til LED-bakgrunnsbelysningen kan justeres vertikalt i området 180 ° - ikke noe problem, slik at du justerer speilets posisjon i henhold til dine ønsker og nåværende behov eller horisontalt i området 90 °.

LED-sminkespeilet har et bredt og stabilt underlag, så det er ingen risiko for at det faller over, ikke engang i speilets maksimale vinkel.

Basen har også en utsparing som kan brukes til å lagre små gjenstander for hånden. Det opplyste sminkespeilet aktiveres ved hjelp av PÅ / AV-bryteren, som er plassert på baksiden av huset.

Intensiteten til LED-belysningen kan justeres med en knapp i den nedre delen av LED-sminkespeilet - bare hold knappen nede en stund til, og lysnivået endres jevnt til mer eller mindre intens.

3 BETJENINGER - åpnet speiln har to sidespeil, til venstre har vi et normalt speil uten forstørrelse, mens på høyre side er det en dobbel og trippel forstørrelse. Forstørrelsen er veldig nyttig når du sminker eller opererer. Vi trenger ikke å bevege oss nærmere speilet for å lage en helt jevn linje over øyet, bare se på sidespeilet og sminke.

TILTJUSTYRING - takket være muligheten for å justere speilvinkelen i området 180 °, kan du enkelt justere posisjonen etter dine egne behov og ønsker. Du trenger ikke å løfte speilet og justere det i øvre og nedre hyller for å gjøre den perfekte sminken - bare juster hellingsvinkelen og skinn forresten perfekt på hvert ansiktsområde. Speilet kan også stilles horisontalt opp til 90 °.

22 LEDDIODER - speilet har hele 22 lysdioder plassert på periferien. Dette arrangementet av dioder gir full synlighet for alle deler av ansiktet, nakken eller nakken. Intensiteten til LED-belysningen kan justeres ved hjelp av berøringsknappen på undersiden av speilet.

WIDE BASE - stabil, bred speilbase garanterer sikkerhet under bruk. Speilet vil ikke velte selv under hyppige manipulasjoner og vil holde bordet perfekt selv med maksimal tilbøyelighet. Stativet er også utstyrt med en praktisk fordypning der du kan oppbevare små gjenstander.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser