Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

I love…, Exotic Fruits, 500 g

Til kassen

Se også

I love…, Exotic Fruits, 500 g

(0)
Skriv en anmeldelse
145 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av NordicFeel
Opplev paradiset med eksotiske cocktails med ferske frukter. Duften Exotic Fruits er herlig fruktig med mango, grapefrukt, vannmelon og ananas. Deilig eksotisk som minner om sommerminner og glede.

Badesaltet inneholder 99% naturlige ingredienser, inkludert ACB bambusvann og naturlige fruktekstrakter som gir en myk, fuktig hud med en subtil duft. Badesaltet er beriket med en herlig duft for å gi en fantastisk badeopplevelse.

Alle produkter fra I LOVE er fri fra animalske ingredienser. De passer veganere og er utviklet og produsert i Storbritannia.

Bruk:
Påfør 2 never badesalt i et varmt bad og rør til det har løst seg opp i vannet. Synk ned i badekaret, slapp av og nyt et velduftende bad i 20 minutter. For et bad med detox, bruk hele forpakningen.
Unngå kontakt med øynene, dersom produktet kommer i kontakt med øynene, skyll umiddelbart med varmt vann. Ikke bruk produktet på skadet hud.

Scented Bath Salts 500 g

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.