Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Flexi-Belt Øko, Carriwell

Til kassen

Se også

Flexi-Belt Øko, Carriwell

(0)
Skriv en anmeldelse
Flexi-Belt Øko, Carriwell
Flexi-Belt Øko, Carriwell
205 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-2 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Flexi-Belt gjør enkelt vanlige bukser og kjoler om til mammaklær. Det elastiske beltet er justerbart og har nikkelfri knapp. Alle Flexi-Belt-pakker kommer med 3 paneler i forskjellige farger. Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull. Størrelse: Én størrelse passer alle, justerbar for å vokse med magen. Paneler i tre farger inngår: svart, mørkeblå og hvit.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.