Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

BH for gravide Hvit Str. XL

Til kassen

Se også

BH for gravide Hvit Str. XL

(0)
Skriv en anmeldelse
BH for gravide Hvit Str. XL
BH for gravide Hvit Str. XL
203 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
BH fra Carriwell designet for å gi brystene støtte fra tidlig i graviditeten. Myk, men samtidig solid og med behagelig passform for ømme bryster.

Perfekt under T-skjorter og tynne gensere med sin sømløse design. Ekstra brede skulderstropper og bryterrygg gir støtte og reduserer belastningen.

BH-en vokser med brystene og gir myk og behagelig støtte gjennom hele graviditeten.

Materiale: 91 % polyamid og 9 % elastan.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.