Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Amme-BH Lace Mikrofiber, Hvit, Carriwell

Til kassen

Se også

Amme-BH Lace Mikrofiber, Hvit, Carriwell

(0)
Skriv en anmeldelse
Amme-BH Lace Mikrofiber, Hvit, Carriwell
Amme-BH Lace Mikrofiber, Hvit, Carriwell
Amme-BH Lace Mikrofiber, Hvit, Carriwell
335 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Lace Mikrofiber Amme-BH er en amme-BH som kombinerer stil og komfort. Denne amme-BH-en er spesielt utviklet for mammaer som vil ha komfort uten bøyle, men med feminin og fin blonde. Uten bøyler for best mulig komfort og redusert risiko for brystspreng. Åpnes enkelt for amming med én hånd. Det myke, men solide materialet gir brystene best mulig støtte. En vakker amme-BH med fine blondedetaljer for en klassisk look.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.