Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Professional Smart Excerise Pump
Professional Smart Excerise Pump

1 / 2

Professional Smart Excerise Pump

995 kr
Vær legendarisk erekt før onani eller sex! Intelligent pumpeteknologi med optimalt vakuumtrykk for hver treningsøkt. Maksimer ditt potensial med de tre intelligente treningsmodus for maksimal ytelse. Den myke TPE sleeven skaper en lufttett forseglin
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Ger en stenhård erektion
  • Genomskinlig design
Les mer
Vær legendarisk erekt før onani eller sex!

Intelligent pumpeteknologi med optimalt vakuumtrykk for hver treningsøkt. Maksimer ditt potensial med de tre intelligente treningsmodus for maksimal ytelse. Den myke TPE sleeven skaper en lufttett forsegling og kjærtegner din penis ordentlig. Enkel å demontere og rengjøre etter bruk.

Hold Power-knappen nede i 3 sekunder for å skru produktet på eller av.

Manuell modus:
Trykk på den øverste knappen en gang for å starte suget. Trykk på den øverste knappen igjen for å stoppe sugefunksjonen. Trykk på midtknappen for å frigjøre vakuumet.

Intelligent modus:
Trykk på den øverste knappen for å starte suget (trykk på den midterste knappen for å frigjøre en del av vakuumet) til ønsket vakuum er nådd (pumpen vil automatisk registrere ønsket vakuum), og trykk deretter på den nederste knappen for å starte intelligent treningsmodus. Det er tre intelligente moduser. Trykk på den nederste knappen for å skifte mellom
de forskjellige programmene.

Modus 1 (rødt lys): Pumpen vil suge til ønsket vakuum er nådd, og slipper deretter vakuumet sakte. Dette mønsteret vil gjenta seg hvert 10. minutt.

Modus 2 (grønt lys): Pumpen vil suge til ønsket vakuum er nådd, holde vakuumet i 1 minutt, og slipper deretter vakuumet når tiden er ute, dette mønsteret vil gjenta seg hvert 10. minutt.

Modus 3 (blått lys): Pumpen vil suge til ønsket vakuum er nådd, holde vakuumet i 5 minutter, og slipper deretter vakuumet når tiden er ute, dette mønsteret vil gjenta seg 4 ganger (ca. 20 minutter).

Opplading: LED-lyset blinker under lading og lyser fast når produktet er fulladet.

Tips: Påfør et vannbasert glidemiddel på sleeven og din penis før bruk.

Kjappe fakta

  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Ger en stenhård erektion
  • Genomskinlig design
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse