Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Lina - Fantasidukke i naturlig størrelse

1 / 1

Lina - Fantasidukke i naturlig størrelse

15 995 kr
Lina er her for å gi deg alt du noen gang har ønsket deg. Hennes myke hud, vakre hår og naturtro trekk vil gi deg en realistisk opplevelse. Lina er ikke sjenert, og er klar når du er klar! Kos deg med Lina på tre forskjellige måter. Hun har en deili
  • Tillverkad av hudvänligt material
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Life size – naturlig storlek
  • 3 hål (vagina, anus & mun)
Les mer
Lina er her for å gi deg alt du noen gang har ønsket deg. Hennes myke hud, vakre hår og naturtro trekk vil gi deg en realistisk opplevelse. Lina er ikke sjenert, og er klar når du er klar!

Kos deg med Lina på tre forskjellige måter. Hun har en deilig vagina, en stram rumpe og en myk munn - tilgjengelig for din nytelse når som helst. For å sørge for en enda mer realistisk følelse følger det med et kroppsvarmende element. Lad opp varmeelementet via en USB-port. På 3 minutter skal elementet ha nådd maksimal varme. Etter dette kan du sette elementet inn i en av Linas åpninger for en hyggelig og varm velkomst.

Denne sexy dukken er fullstendig justerbar. Bolter under føttene hjelper henne å holde balansen, men de er også avtakbare. Merk at dersom boltene tas bort så kan hun ikke stå oppreist. Lina liker å bruke forskjellige typer sko, men flate sko anbefales.

De vaginale, anale og orale områdene på Lina bør rengjøres etter hver gang for å unngå opphopning av bakterier. Du kan kun bruke vannbasert glidemiddel med Lina. Silikon- eller petroleumsbaserte glidemidler kan skade huden hennes. Lina har sensitiv hud, som også kan få flekker. Holde henne borte fra gjenstander som inneholder blekk, for eksempel aviser, magasiner, mørkfargede materialer, svarte eller våte ark eller lærmaterialer som også inneholder oljeløselige pigmenter.

Dette medfølger:
- Varmeelement med USB-kabel
- En chest ball
- Et undertøysett
- Et ekstra press-on neglesett
- Hårbørste
- Body lotion/glidemiddel
- Leketøyrens
- Pudder for å opprettholde dukkens tekstur
- En rengjøringsdusj
- En ekstra vagina-sleeve
- Instruksjoner

Lengde: 164 cm
Vekt: 39 kg
Bryster: C-cup (84 cm)
Midje: 56 cm
Hofter: 88 cm
Skostørrelse: EU 36 / US 6 / UK 3.5
Dybde vagina: 18 cm
Diameter vagina: 5,5 cm
Dybde anus: 18 cm
Diameter anus: 5,5 cm
Dybde munn: 15 cm
Diameter munn: 3 cm

Bryst-, midje- og hoftemålet er omkretsen.

OBS!
På grunn av produktets størrelse kommer vi til å debitere 1000 kr ved uavhentet pakke eller retur, så vær sikker på at du virkelig ønsker denne dukken før du bestiller henne.

Hun leveres direkte hjem til deg med PostNord Groupage hjemmelevering. Postnord kontakter deg for å bestemme dag og tidspunkt for levering. Postnord vet IKKE hva kartongen inneholder.

Kjappe fakta

  • Tillverkad av hudvänligt material
  • Premiummärke – för dig som vill ha det bästa
  • Life size – naturlig storlek
  • 3 hål (vagina, anus & mun)
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse