Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll

(0)
Skriv en anmeldelse
Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll
Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll
Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll
Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll
Kneeling Nikki Doggie Style Love Doll
2995 kr
Frakt fra 49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Vuxen

Overvåk produktets pris

Jeg står på kne og er klar for å tilfredsstille deg! Jeg er Kneeling Nikki og jeg elsker når du drar meg i håret og tar meg bakfra! Doggystyle er min favorittstilling!

Denne life-size oppblåsbare kjærlighetsdukken er utformet med realistiske funksjoner for en riktig virklighetstro opplevelse. Hun er i perfekt posisjon for dyp doggystyle-penetrasjon. Hennes sexy 3D- formede hode har realistiske øyevipper og luksuriøst hår. Med armer som vris 360 grader og herlig malte fingre og tånegler. Kjæl med hennes perfekte faste bryst mens du nyter hennes ekstremt virkelighetstro og avtakbare FantaFlesh™ vagina og anus som føles enda bedre enn 'the real deal'!

Pumpeinstruksjoner:
Ikke pump opp dukken til bristepunktet. For å unngå å pumpe for mye, ikke bruk en elektrisk pumpe. Bruk isteden den manuelle pumpen som følger med pakken for å blåse opp dukken til 90% kapasitet. La den deretter hvile i 10 minutter så luften fordeles jevnt inni dukken før du blåser den opp helt. Jo mindre luft inni dukken jo mindre belastning plasseres på den under bruk.

Rengjøringsanvisninger:
Skyll dukken med varmt vann og skrubb forsiktig med lektøyrens ved hjelp av hendene eller en myk klut. Unngå å bruke grove kluter eller svamper ettersom dette kan skade materialet. Etter rengjøring skyll igjen med varmt vann. Tørk med et lofritt håndkle.

Forvaringsanvisninger:
Tøm dukken for luft og brett den forsiktig før du løst snurrer den inn i et lofritt håndkle. Forvar den på en sval, tørr plass, borte fra direkte sollys.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.