Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

ABBY G BATTERY+

Til kassen

Se også

ABBY G BATTERY+

(0)
Skriv en anmeldelse
-24%
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
ABBY G BATTERY+
595 kr
Anbefalt pris: 779 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Vuxen
All friheten du får med et batterileketøy, uten at du trenger å ofre kraften! ABBY G, fra Fun Factory's BATTERY+ kolleksjon, har den sterkeste batteridrevne motoren på markedet. Den er også ekstremt praktisk, da den tar både vanlige og oppladbare batterier, med muligheten til å lade oppladbare batterier på innsiden av leketøyet, takket være smart ladeteknologi og en valgfri oppgradering med et HYBRID KIT. Du får alle fordelene både fra vanlige batterier og oppladbare leketøy i en vibrator.

ABBY G. er latterlig kraftig, med en dyp og brummende basstone som kundene våre elsker. Fun Factory har forbedret hvert eneste batterileketøy, og designet en vibrator som beholder kraften i hele batteriets levetid. Så den blir ikke svakere selv om batteriet er i ferd med å gå tomt.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.