Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

19cm Hollow Strap-On with Balls

(0)
Skriv en anmeldelse
19cm Hollow Strap-On with Balls
19cm Hollow Strap-On with Balls
19cm Hollow Strap-On with Balls
19cm Hollow Strap-On with Balls
19cm Hollow Strap-On with Balls
499 kr
Frakt fra 49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    2-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Vuxen

Overvåk produktets pris

Har du alltid ønsket å føle deg mer selvsikker rundt din størrelse og nyte tilfredsstillende sex med din partner tilstrekkelig lenge for at begge skal nå orgasme? Din elsker vet at størrelsen ikke har noen betydning og at ingenting kan oppfylle dine fantasier og tilfredsstille din partner og en selvsikker mann som vet hva han gjør!

Nå kan du få lengden og grovheten du alltid har drømt om og bli den selvsikre mannen du alltid har ønsket å bli med Fetish Fantasy Series' 7" Hollow Strap-On with Balls. Si adjø til pinlige skuffelser midt i akten og hei til et tilfredsstillende smil fra din fornøyde elsker.

Den komfortable elastiske selen kan justeres til å passe de fleste størrelser, mens PVC-dildoen treffer din partners nytelsespunkt hver gang. Perfekt for menn med problemer med for tidlig utløsning eller noen som helt enkelt leter etter noe ekstra å tilføre sexlivet. Best av alt, du kan fortsatt nyte het, ansikt-mot-ansikt sex og se til at begge får orgasme selv om du allerede er ferdig eller ikke kan få den opp!

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.