Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Stiga babyakebrett, svart

Til kassen

Se også

Stiga babyakebrett, svart

(0)
Skriv en anmeldelse
229 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Stiga Cruiser Babypulka er et stabilt og sikkert akebrett med belte som gjør at barnet sitter trygt. Den høye ryggstøtten øker stabiliteten. Bak ryggen og under rumpen er det festet tynne puter slik at man lettere holder varmen. Snor følger med akebrettet. Lengde: 65 cm. Bredde: 52 cm. Ryggstøttens høyde: 25 cm. Maksvekt: 50 kg.

 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>