Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Shark Attack Spill (EN)

(0)
Skriv en anmeldelse
Shark Attack Spill (EN)
Shark Attack Spill (EN)
Shark Attack Spill (EN)
159 kr
Frakt fra 49 kr
  • Forventet leveringstid:
    4-7 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Lynkurs i spillets regler. Åpne opp haiens kjever, og våg deg inn i gapet for å trykke tennene ned, en etter en ... Men vær obs, etter hvert nedtrykt tann kommer kjevene til å aktiveres, og plutselig kommer haien til å prøve seg på et bitt for å sluke i seg fingeren din. Her bør man være rask som lynet, for du vil vel ikke at haien skal bli enda mer blodtørstig? 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.