Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Harry Potter The Deluminator

Til kassen

Se også

Harry Potter The Deluminator

(0)
Skriv en anmeldelse
Harry Potter The Deluminator
Harry Potter The Deluminator
Harry Potter The Deluminator
799 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Selvsagt har du alltid lurt på hvordan det ville vært å ha din egen Dumbledore's Deluminator? Nå har du endelig sjansen til å eie din egen helt sant! Avlyseren som ble etterlatt til Ron Weasley (Ronny Wiltersen) i Dumbledores (Humlesnurrs) testament, ser ut som en vanlig lighter. Men egentlig er det en enhet som brukes for å fjerne lyskilder fra avlyserens umiddelbare omgivelser. Magisk! 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>