Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Geomag Classic Green Line 142

Til kassen

Se også

Geomag Classic Green Line 142

(0)
Skriv en anmeldelse
793 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Bli kjent med Geomags morsomme, magiske verden med dette klassiske og fargerike byggesettet! Når du leker med magnetene, stimuleres kreativitet, geometrisk forståelse og fingerferdighet det er bare fantasien som setter grenser for mulighetene. Sett de kraftige, avlange magnetene og kulemagnetene sammen og bygg flotte 3D-konstruksjoner. Pakken inneholder ikke mindre enn 142 separate deler, laget på miljøvennlig måte av 100 % resirkulert plast. Geomag er læring gjennom lek for alle aldre. Fra tre år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.