Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV
Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV

1 / 11

Chasing M2 Pro Max 200m - Undervannsdrone/ROV

77 400 kr
Med M2 Pro Max satser Chasing virkelig på industriell kraft kombinert med brukervennlighet og funksjonalitet. M2 Pro Max er designet for enterpisekunder i industri, søk/redning, inspeksjon, oppdrett og havbruk. Chasing M2 Pro Max er en brukervennlig
  • Dykker til 200 meter!
  • Integrert dokkingstasjon for moduler
  • Integrert mulighet for kontinuerlig AC
  • Enkelt clip-on system for moduler
  • Kraftige motorer/trustere
Les mer
Med M2 Pro Max satser Chasing virkelig på industriell kraft kombinert med brukervennlighet og funksjonalitet. M2 Pro Max er designet for enterpisekunder i industri, søk/redning, inspeksjon, oppdrett og havbruk. Chasing M2 Pro Max er en brukervennlig kraftpakke som forenkler hverdagen for brukeren og utvider mulighetene!

M2 Pro Max oppsummert

I M2 serien med "Light Industrial ROV" fra Chasing er det mest nærliggende å sammenligne M2 Pro Max med M2 Pro. M2 Pro Max har alle de fantastiske egenskapene til M2 Pro(4K video, live overføring, muligheter for overføring til eksterne skjermer, moduler m.m.), men i tillegg har den en rekke betydelige utbedringer. Først og fremst kan denne dykke dypere, ned til hele 200 meter. Oppsettet med moduler og tilbehør er betydelig enklere. Både fordi M2 Pro Max har dokkingstasjonen innebygget. Dokkingstasjonen er koblingspunktet som lar deg koble til flere(opp til 5) moduler samtidig. Modulene til M2 Pro Max kommer også med snap-in system, slik at det er meget enkelt å montere de på av, og man slipper å fikle med små skruer og verktøy.

Videre er M2 Pro Max betydelig bedre tilpasset AC-tilkobling for kontinuerlig bruk. Du behøver ikke lenger modul plassert eksternt, men man erstatter batteriet med selve AC modulen. PS! AC-modul for ekstern kontinuerlig strøm er option og kjøpes separat.

Belysningen på M2 Pro Max er dobbelt så kraftig som M2 Pro. I tillegg er plassering justerbar. De kan plasseres inntil kroppen om ROVen behøves kompakt og smidig, men for best mulig belysning under vann kan LED-lysene plasseres på armer. Dette gir et betydelig bedre resultat da partikler og luftbobler ikke blir opplyst i bildet på samme måte som når lyset står på linje med kamera.

Betydelig bedre belysning

Chasing M2 Pro Max er ustyrt med 2x kraftige 4000 lumen LED lys. Med disse får du bedre belysning en med noen av Chasings tidligere standard ROVer. Et kjent problem med filming under vann er at det er partikler og luftbobler i vannet. Ved bruk av belysning kan disse bli opplyst og oppleves som støy/snø i skjermbildet. På Chasing M2 Pro Max er LED-lysene montert på armer som gir deg mulighet til å trekke lyskildene lenger bort fra linsen. Plassert i en 150 graders vinkel trukket vekk fra linsen gir dette et betydelig bedre resultat. Skal man operere på trange steder eller steder hvor det er fare for å hekte lysarmene fast er det mulig å trekke disse inn til kroppen. Dette er også praktisk ved transport/oppbevaring.

Integrert docking station

M2 Pro Max har docking station(base for tilkobling av moduler) integrert i skroget. Dette gjør modellen kompakt og smidig, og det er enkelt å koble til eksternt utstyr. Man kan koble til opp til 5 eksterne moduler samtidig i de 5 portene som er plassert slik: En på toppen, en på hver side og to under.

Transport/oppbevaring

Chasing M2 Pro Max blir levert med en solid oppbevarings/transportkoffert. Denne har uttrekkbart håndtak og hjul, slik at den også kan benyttes som trillekoffert. Solide låser, kraftig materiale gjør at din M2 Pro ligger trygt og stabilt om den oppbevares på lager, er med i felten eller som bagasje på reise. I forkant av lokket er det også to forsterkede hull, slik at du enkelt kan låse kofferten med hengelås e.l.

E-Reel inkludert

Et av de mest populære tilleggsproduktene til de mindre M2 modellene har vært E-Reel. Med E-Reel slipper du kjafs og floker på video/datakabelen. Med Chasing M2 Pro Max er E-Reel inkludert i standardpakken.

Integrert mulighet for AC-landstrøm

Modellen har integrert mulighet for tilkobling av landstrøm, men behøver ikke en egen ekstern modul som i tidligere modeller. Ved bruk av landstrømtilkobling bytter man enkelt og greit ut det integrerte batteriet med AC-enheten. PS! AC-enhet og kabel for landstrøm kjøpes separat.

Uendelige bruksområder

Den allsidige utformingen og mulighetene for tilleggsutstyr gjør M2 Pro til det perfekte verktøy. Sammenlignet med lignende utstyr på markedet er dette en meget kompakt og rimelig løsning, og best av alt, hvem som helst kam operere den. Dette er et nyttig og effektivt verktøy om det gjelder søk og redning, inspeksjon av reservoarer og demninger, forskning, skroginspeksjon eller havbruk. Kun fantasien setter grenser.

Stor rekkevidde

Tross den beskjedne størrelsen, så har Chasing M2 Pro Max en utrolig rekkevidde. Modellen kan dykke ned til hele 200 meter*. Den kan også oppereres i en radius av hele 400 meter* rundt operatør.

*Vær oppmerksom på at modellens rekkevidde begrenses av video/datakabelens rekkevidde. Medfølgende video/datakabel er på 200 meter. Hindringer, strøm i vannet kan også begrense rekkevidden.

Moduler og utstyr

Chasing har en lang rekke moduler, utstyr og måleinstrumenter som kan benyttes sammen med deres modeller. Alt fra gripearmen som er desidert mest populær, til ekstra lys, måleinstrumenter og utstyr for prøvetaking. Med integrert dokking og den nye geniale clip-on systemet er det kjapt og enkelt å skifte ut ulike moduler i felten, slik at modellen blir allsidig og enkelt kan benyttes til en lang rekke arbeidsoppgaver.

SpesifikasjonerROV mål 608 x 294 x 196 mm
ROV vekt 8 kg
Max dykkedybde 200 meter
Kraft fremover/opp/sideveis 5,7 / 4,0 / 3,6 kg
Maksimal driftstid 4 timer (std. batteri)
Batteri 300 Wh
Driftstemperatur -10 til 45ºC
CMOS 1/2.3 CMOS
Linse F1.8
Fokus 0.3m til uendelig
ISO 100-6400
FOV 152º
Maks bildeoppløsning 12 MP
Bildeformat JPEG/DNG
Video UHD: 3840 * 2160 (4K) 30fps
FHD: 1920 * 1080 (1080p) 30/60/120 fps
Video slow motion 720p 8x (240fps)
1080p 4x (120fps)
Video time lapse 4K / 1080p støttet
Video format MP4
Kontroller størrelse 160 x 155 x125 mm
Kontroller vekt 685 gram
Kontroller batteri 2500 mAh
Kontroller driftstid 6 timer +
Kontroller USB Ja
Kontroller WiFi Ja
Kontroller HDMI Ja
Kontroller skjermholder Max 10 tommer støttet
Sensor IMU Gyro og akselerometer
Sensor dybde +/- 0,25 meter
Sensor temperatur +/- 2 grader
Kompass Ja
Ladekraft 25,2V / 8A
Ladetid 2,5 timer
Ladetid kontroller 2 timer
LED styrke 2x 4000 lumen
LED temperatur 5000K-5500K
LED CRI 85
LED dimming Tre nivåer

Kjappe fakta

  • Dykker til 200 meter!
  • Integrert dokkingstasjon for moduler
  • Integrert mulighet for kontinuerlig AC
  • Enkelt clip-on system for moduler
  • Kraftige motorer/trustere

Identifikasjon

EAN 6971636381389
Produsentens artikkelnummer 40.30.600.0006
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser