Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Bærbar sluseboks, AquaPlay

Til kassen

Se også

Bærbar sluseboks, AquaPlay

(0)
Skriv en anmeldelse
499 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Denne bærbare sluseboksen er AquaPlays bestselger. Flodhesten Wilma er kaptein på containerbåten, som ved hjelp av vannhjulet settes i bevegelse og føres fremover i kanalene. Vannstanden i slusen reguleres ved hjelp av pumpen og sluseportene. I havnen kan du bruke den manuelle kranen for å laste containeren på amfibiebilen. Deretter kan du kjøre via rampen og broen og ned på bakken for å losse varene. AquaPlays sluseboks er lett å ta med på ferie eller til venner siden den kan slås sammen som en koffert. AquaPlay er modulbasert, og du kan selvfølgelig kombinere sluseboksen med andre AquaPlay-sett og utbygningsdeler. Materiale: giftfri plast. Mål: 85 x 65 x 22 cm. 3 års garanti. Fra 3 år.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>