Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
VUXENKIT - Luksuriøst Forspill

1 / 1

VUXENKIT - Luksuriøst Forspill

749 kr
For de som ønsker litt ekstra luksus til forspillet! Inneholder: Klimasmart og lofri oppbevaringspose for sexleketøy. Vuxens nydelige oppbevaringspose som beskytter dine leketøy. Laget av 100% klimanøytralt material for å minske belastningen på mil
Les mer
For de som ønsker litt ekstra luksus til forspillet!

Inneholder:

Klimasmart og lofri oppbevaringspose for sexleketøy.
Vuxens nydelige oppbevaringspose som beskytter dine leketøy. Laget av 100% klimanøytralt material for å minske belastningen på miljøet.

Diabolique Dark Red - Håndjern
Gjør bondagelekene deres enda mer spennende med disse lekre håndjernene av deilig kunstlær. Justerbare fra 13 cm til 24 cm. Håndjernene er utrolig myke, noe som gjør de veldig komfortable å bruke. Kjeden er avtakbar og 15 cm lang. Mansjettene er 6 cm brede.

The Perfect Mini Vibe - Black
Den perfekte minivibratoren med 7 kraftige vibrasjonsprogram. Kort, men med en diameter på 2.9 cm. Vær nøye med å bruke rett type batterier i dette produktet!

Intense Chocolate Fudge Dream - Smaksatt Glidemiddel
Vince & Michaels vannbaserte glidemiddel med smak av deilig sjokoladefudge er perfekt for de som vil krydre opp nytelsen litt ekstra. Laget av de beste veganske ingrediensene, med kjærlighet og omsorg sør i Sverige.

SENZE Teasing Massasjelys - Vanilla Chili Ylang Ylang
Unn deg en varm og sensuell massasje med dette erotiske massasjelyset. Dette botaniske afrodisiakumet er en fin miks av vegetabilske vekster, smør, oljer og ekstrakt, som har blitt tilsatt essensielle oljer for å skape en deilig duft. Tenn lyset og kjenn hvordan luften fylles av forfriskende dufter av blomster, urter og frukter. Når lyset smelter forvandles det til en næringsrik og fuktighetsgivende massasjeolje. Slukk flammen etter at lyset har brunnet i 15-20 minutter og hell sakte den varme oljen på huden. Produktets design gjør det enkelt å helle oljen uten å søle de dyrebare dråpene.
Brenntid: 36 timer
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser