Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Rustfritt stål termisk vannflaske
Rustfritt stål termisk vannflaske
Rustfritt stål termisk vannflaske
Rustfritt stål termisk vannflaske

1 / 4

Rustfritt stål termisk vannflaske

1 117 kr
Overlegen kvalitet vakuum termisk serie overholder den strenge kvalitetskontrollen i tråd med de sveitsiske SGS sikkerhetsstandardene. Den er laget av avanserte 18/8 (304) rustfritt stål matvare, ikke BPA (BPA fri) og andre skadelige stoffer, den
  • Water Bottles
Les merOverlegen kvalitet vakuum termisk serie overholder den strenge kvalitetskontrollen i tråd med de sveitsiske SGS sikkerhetsstandardene. Den er laget av avanserte 18/8 (304) rustfritt stål matvare, ikke BPA (BPA fri) og andre skadelige stoffer, den vil ikke ha noen kjemisk endring, enkel å rengjøre og mer motstandsdyktig mot korrosjon, slik at du kan drikke sunt vann uten bekymringer.


Utmerket varmeisolasjonseffekt Enten du er på kontoret, i treningsstudioet eller koser deg utendørs i det varme solskinnet, er en dobbel rustfritt stålflaske designet for 12 timer varm varmeisolasjon og 24 timer kald varmeisolasjon, uansett i hvilken type miljø, du kan nyte kalde eller varme drikker.


Dobbeltbelagt ytre lag Matkvalitetssilikon brukes til å dekke det ytre laget, giftfri plastfri 100% resirkulerbar. ikke ved et uhell hell innholdet. Det riper heller ikke på møbeloverflaten. Flaskekondens vises aldri og vil ikke gjøre hånden våt, selv om du plasserer den inne i vesken din, vil den ikke gjøre ting våte.MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Kjappe fakta

  • Water Bottles
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser