Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Rose gull reisekrus
Rose gull reisekrus
Rose gull reisekrus
Rose gull reisekrus
Rose gull reisekrus
Rose gull reisekrus

1 / 6

Rose gull reisekrus

1 076 kr
2-i-1-design To-i-ett-lokket har to modus: Vend en vei for direkte drikking; vri den andre veien for å sette inn et sugerør. Drei den igjen for å forhindre søl. Overlegen kvalitet HYDY vakuum termisk serie overholder den strenge kvalitetskontr
  • Drinkware Tumblers
Les mer
2-i-1-design To-i-ett-lokket har to modus: Vend en vei for direkte drikking; vri den andre veien for å sette inn et sugerør. Drei den igjen for å forhindre søl.


Overlegen kvalitet HYDY vakuum termisk serie overholder den strenge kvalitetskontrollen i tråd med de sveitsiske SGS sikkerhetsstandardene. Den er laget av avanserte 18/8 (304) rustfritt stål matvare, ikke BPA (BPA fri) og andre skadelige stoffer, den vil ikke ha noen kjemisk endring, enkel å rengjøre og mer motstandsdyktig mot korrosjon, slik at du kan drikke sunt vann uten bekymringer.


Utmerket varmeisolasjonseffekt Enten du er på kontoret, i treningsstudioet eller koser deg utendørs i det varme solskinnet, er den doble rustfrie stålflasken designet for 6 timer varm varmeisolasjon og 12 timer kald varmeisolasjon, uansett i hvilket miljø du kan nyt kalde eller varme drikker.


Dobbeltbelagt ytre lag Matkvalitetssilikon brukes til å dekke det ytre laget, giftfri plastfri 100% resirkulerbar. ikke ved et uhell hell innholdet. Det riper heller ikke på møbeloverflaten. Flaskekondens vises aldri og vil ikke gjøre hånden våt, selv om du plasserer den inne i vesken din, vil den ikke gjøre ting våte.


Mote Partner Mote flaskedesign med ergonomisk håndtak, slik at du enkelt kan bære det utendørs eller innendørs, lett å bruke, det er din mest blendende motepartner. Det å behandle jorden og familien din er selvfølgelig den mest fasjonable holdningen. Makaronfarget silikondeksel lar deg endre farge med følelsene dine.


Green Living Seksti milliarder plastflasker dumpes hvert år i havene våre og fyllingene, og dette fortsetter å forurense miljøet, sammen med tjue tusen ganger vannkasting. For nå, ta med deg en flaske med sans for design som er enkel å bruke, la vi redder jorden vår der vi bor og reduserer sløsing med vann og andre ressurser.


MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Kjappe fakta

  • Drinkware Tumblers
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser