Mummi Kaffeskje Mummimamma 2020 Limited

Mummi Kaffeskje Mummimamma 2020 Limited
Tips en venn
99 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  10-15 arbeidsdager

Selges av glassoginterior.no

Mer fra glassoginterior.no glassoginterior.no er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant glassoginterior.no, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.

NB! Sendes medio April


Sesongserviset sommeren 2020 er en fortsettelse på Mummitrollenes sommereventyr og er en påminnelse om hvordan vi kan tilbringe en bekymringsløs sommerdag utendørs. I 2020 har det gått 75 år siden Tove Jansson skrev den første Mummiboken. For å feire jubileumsåret deltar vi i Moomin Characters organiserte kampanje #VÅRTHAV, hvor hensikten er å samle inn ti millioner kroner til arbeidet med å bevare Østersjøen.


En bekymringsløs sommerdag i Mummidalen

Illustrasjonen på Arabias sommerservise med Mummitrollene baserer seg på Tove Janssons tegneserie ”Mummidalen blir en jungel”, som ble utgitt i 1956. Motivet viser en varm sommerdag og Mummifamilien har bestemt seg for å tilbringe natten utendørs. Mummitrollet og Snorkfrøken finner en grop under en busk og legger seg sammen under teppet og venter på kveldsmaten. Den gutteaktige Mummipappaens favorittplass er hengekøyen. Han liker å sovne mens han samtidig holder et øye på familien. Mummimamma elsker å sove utendørs og er glad for at hun har fått med hele familien. I havet finner Lille My en kasse med tropiske frø. Mummitrollet ber entusiastisk Mummimamma om å så frøene. Mummimamma kaster de litt hit og dit – uten å tenke på konsekvensene. Solen går ned og ingen er urolige for morgendagen.

#VÅRTHAV – målet er å samle inn ti millioner kroner


Tove Jansson elsket havet og for Mummitrollene har havet betydd renhet og glede. Likevel kunne man sommeren 2018 konstatere den verste algeoppblomstringen på 20 år. Vår generasjon kan fremdeles ha innvirkning på om vi etterlater oss det mest møkkete havet noensinne, eller ikke.

– For oss er det viktig at kommende generasjoner kan nyte Østersjøens rene vann, akkurat som Mummitrollene, minner Nora Haatainen fra Fiskars Brands and Licencing oss på.

For hvert solgte krus doneres 10 kroner til John Nurminens Stiftelses arbeid for å gjøre Østersjøen renere og verne om vår arv. Moomin Characters har fått med et stort antall lisenstakere og andre aktører i kampanjen, men du kan også delta i kampanjen ved å donere.


– Med en donasjon på 100 kroner kan man forbedre situasjonen i Østersjøen og hjelpe ved å fjerne cirka 40 kg blågrønne alger. Donasjonen kan gjøres via kampanjens webside www.oursea.fi/sv eller ved å kjøpe Mummiprodukter merket med #VÅRTHAV, forteller Moomin Characters.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 111 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 78 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 60 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »