Tilbake til start
Moderne stue teppe
Moderne stue teppe
Moderne stue teppe
Moderne stue teppe
Moderne stue teppe
Moderne stue teppe

1 / 6

Moderne stue teppe

(1 anmeldelse)
390 kr
395 kr
Funksjoner: ? SUPERIOR QUALITY FAUX FUR RUG? Dette myke teppet har et topplag av mykt fløyelsmateriale, med oppgradert svamp mellomlag som gir deg mykhet som å tråkke ut på en sky og beskytter tærne mot det kalde gulvet og sklisikre plastf
Les mer
Funksjoner:


? SUPERIOR QUALITY FAUX FUR RUG? Dette myke teppet har et topplag av mykt fløyelsmateriale, med oppgradert svamp mellomlag som gir deg mykhet som å tråkke ut på en sky og beskytter tærne mot det kalde gulvet og sklisikre plastflekker bunn.
ANTI-SKIDDING? Dette slipsfargede pelsteppet har antiskliende ryggdesign og slitesterk bunn med mykt semsket fôr i skinn som er perfekt for gulvflater i tre eller annet materiale. Tilfører hjemmet en følelse av varme og luksus.
"MULTI-PURPOSE USGE" Dette flerfargede, myke teppe er en flott innredning for sofaen, stuen, soverommet, barnesoverommet, foajéen, gulvmatte, barnehage, sovesal og husdyr. Dette silkeaktige lange ullteppet er en perfekt gave til alle anledninger: hjemmedekorasjon, Thanksgiving Day og julefestivaldekor, stuedekker, områdetepper, barnehage for kryp av baby, yogamatte kjæledyrteppe osv
? LETT VEDLIKEHOLD? Våre tepper i mykt område kan velge rengjøring i myk modus ved vaskemaskin eller håndvask eller tørke av eller støvsuge det med et håndholdt støvsuger med lite strøm, ikke varmere enn 30 ?. Heng deretter til tørk på et ventilert sted når det er ferdig, ikke bruk maskinen til å tørke. Vennligst vask den separat.
? BESTE NÅ? Slipsfarget teppet til soverommet er en flott dekorasjon i alle rom og gir det mykeste for alle. Så det lurvede teppet er en perfekt gave til venner og familie - bursdag, jul, Thanksgiving, barnas dag.

Spesifikasjoner:


Materiale: 100% polyester

Pakken inkluderer:


Stue teppe
MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Identifikasjon

EAN 3503939329398
G

Gry

For et år siden

Nyedelig farge og så mykt og deilig å gå på

Ja, jeg anbefaler denne varen