Tefal Ståltermos Senator 1,0L SS

Tefal Ståltermos Senator 1,0L SS
Tips en venn
299 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 5 Gjennomsnittsvurdering: 4,4
40%
60%
0%
0%
0%

Termosen er fin å se på, passelig i størrelse og holder mer enn den lover. Jeg hadde den med på hyttetur langt inni de svenske skoger i helgen, og da vi hadde glemt å kjøpe med oss kaffe var fortsatt kaffen på termosen drikkevarm nok dagen etter, så vi likevel fikk kaffe til frokost. Fantastisk??Og den er så nøytral i designet at jeg likegodt har den på stuebordet som med på tur. Jeg hadde den også med på stranden med iskaldt vann i sommer, og den holdt like fint på kulden i 30 grader og solstek! Digger den!

har aldrig brukt en termos så mye som jeg bruker denne tefal ståltermos senator.
denne elsker jeg å den holder på varmen så mange timer at det er en glede å bruke denn på tur i marka

Det er ein thermos. Ingenting ekstraordinært med utseende. Korken var litt vrang å skru av første gangen, men slik er det med nye produkter. Har vært med på biltur, leik i fjæra, og ein lett fjelltur. Tålte godt alt dette dette. Innholdet holdt seg varm eller kald under alle desse turane. Overraskande god på knall og fall. Ingen lekkasje verken før eller etter fallet.

Førsteinntrykket av denne termosen var at den virket solid og i tradisjonel utførelse. Den falt veldig i smak, da jeg personlig liker best ståltermoser uten for mye detaljer og farger. Syntes kanskje bruksanvisningen kunne vært tydeligere når det gjaldt å skru på korken når man hadde hatt væsken oppi. Det kom ikke så godt frem at man måtte ha lukkemekanismen åpen når man skrudde på korken, for ellers var det vanskelig å få skrudd det fast. Uten det momentet der, syntes jeg det var en veldig god termos! Holder bra lenge på temperaturen og var god å helle fra. Alt i alt så var jeg veldig fornøyd med denne, så kan trygt anbefales!

Førsteinntrykket av termosen er veldig godt. Ganske lett til å ta 1 liter, kjennes solid ut. Den skal være uknuselig og 100% hermetisk. Koker opp vann for å teste termosen. Når jeg skal helle så blir det bare gris, det renner fra hele korken, ikke bare på anvist sted. Det griser på hendene mine og jeg blir brent av vannet. Prøvde å skru lokket av og på i fall det sto skeivt men det griser like mye etterpå også. Oppdager at det er feil på klistremerket, må heller følge pila som viser tømmeretning. Selve låsen for å åpne for tømming er veldig fast. Det må den nok være for å bli hermetisk lukket. Egner seg ikke for barn, eldre eller de med svake fingre. Etter 24 timer er vannet i termosen fremdeles varmt!

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 144 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 95 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »