Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere

1 / 6

1CONTROL Garasjeåpner Mini 2 Brukere

879 kr
SOLO Garasjeåpner Mini 2 Brukere Administrer 1 port eller garasjeport Opptil 2 brukere Kjøp til flere brukere fra appen Del, tilbakekall og kontroller tilgang Ingen ledninger som skal kobles til Appen "1Control" er gratis Stying
Les mer

SOLO Garasjeåpner Mini 2 Brukere

  • Administrer 1 port eller garasjeport
  • Opptil 2 brukere
  • Kjøp til flere brukere fra appen
  • Del, tilbakekall og kontroller tilgang
  • Ingen ledninger som skal kobles til
  • Appen "1Control" er gratis

Stying av garasjeporter
SOLO MINI kan kopiere fjernkontrollen til garasjeporten, og da oppfører den seg som den originale fjernkontrollen. Den kan kopiere alle faste kodede fjernkontroller og de fleste fjernkontroller i frekvensbåndet 433,0 MHz til 868,0 MHz ved å bruke AM- og FM-modulasjonene. De gamle lavfrekvente fjernkontrollene, kalt kvarts, er ikke kompatible.
Den komplette listen over kompatible fjernkontroller er tilgjengelig på 1Control nettsted eller den komplette guiden. For å kontrollere en garasjeport / port er det tilstrekkelig å kopiere en enkelt fjernkontroll, det er ikke nødvendig å kopiere fjernkontrollene for alle brukere.
SOLO MINIkommuniserer med smarttelefonen ved hjelp av Bluetooth LE 4-protokoll. Derfor er det ikke nødvendig å ha en internettforbindelse for garasjeporten.
Driftsforhold
SOLO  er motstandsdyktig mot forstyrrelser i atmosfæren, er regntett, snøsikker og motstandsdyktig mot solstråler. Den er IP66-sertifisert.
Sikkerhet
Når du bruker SOLO MINI for første gang, må du angi en 8-sifret numerisk PIN-kode. Denne PIN-koden må holdes hemmelig. Innehavere av PIN-koder anses som administratorer av enheten. Det er mulig å tilbakestille PIN-koden ved å utføre en fabrikkinnstilling av SOLO MINI. SOLO MINI-administratoren kan invitere andre brukere til å bruke en port eller garasjeport uten å gi dem PIN-koden ved å bruke delingsfunksjonene som tilbys av appen.
Kommunikasjonen mellom SOLO MINI og en smarttelefon er beskyttet av den nyeste generasjons sikkerhetsalgoritmer basert på offentlige nøkler og ende-til-ende symmetrisk kryptering med kortvarige nøkler. Kommunikasjonen mellom SOLO  MINI og en garasjeport bruker de samme sikkerhetsalgoritmene som den kopierte fjernkontrollen. Derfor er sikkerhetsgraden som tilbys i denne kommunikasjonen den samme som for fjernkontrollen.
Strømforsyning

SOLO MINI leveres med monterte batterier og er allerede slått på.
 Batteriene kan byttes når de er tomme. SOLO MINI holder de kopierte fjernkontrollene og delte tilgangene i minnet, selv om det ikke er live. Du kan kontrollere batteriets ladestatus med appen.

Pakkens innhold

 1 SOLO MINI-enhet
  1 vegg eller stangmontering
  2 veggmonteringsenheter med relative skruer
  2 stangklemmer
  2 batterier (allerede montert)

Andre detaljer
Driftsavstand: 15-20 meter
Mål: 39x102x134mm
Vekt (batterier inkludert): 350 g


0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser