Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4 trimmer, batteri, 120 min batterilevetid, 15 trinn, svart
ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4 trimmer, batteri, 120 min batterilevetid, 15 trinn, svart

1 / 2

ROWENTA Forever Sharp Ultimate TN6200F4 trimmer, batteri, 120 min batterilevetid, 15 trinn, svart

1 161,82 kr
Opprette egendefinerte stiler med én enhet Oppdag den perfekte Rowenta Forever Sharp Ultimate skjeggtrimmeren. Med Rowenta Forever Sharp kan du oppnå det resultatet du alltid har ønsket deg, fra full barbering til trimming av skjegg av forskjell
Les mer

Opprette egendefinerte stiler med én enhet


Oppdag den perfekte Rowenta Forever Sharp Ultimate skjeggtrimmeren. Med Rowenta Forever Sharp kan du oppnå det resultatet du alltid har ønsket deg, fra full barbering til trimming av skjegg av forskjellige størrelser. De titanbelagte 100% rustfrie stålbladene trenger aldri å byttes ut og gir høy skjærekapasitet i et enkelt slag, selv for tykke skjegg. Rowenta trimmer kommer sammen med en rekke tilbehør til skjegg og avanserte funksjoner som ikke vil svikte deg, uansett omstendigheter.


Rowenta Forever Sharp Ultimate Shaver, Trimmer og Trimmer: Lag din egen personlige stil med bare en barbermaskin.


Rowenta Forever Sharp Ultimate trimmer er den allsidige, høyteknologiske løsningen for å enkelt og fullstendig style skjegget ditt, til og med tykt skjegg. Den leveres med et sett med tre spesielle skjeggtilbehør: et presist tilbehør for detaljert konturering, Forever Sharp-bladet for barbering og kort skjegg, og et tradisjonelt blad for middels lange skjegg. De titanbelagte Forever Sharp-bladene og den kraftige 8000 rpm-motoren gir et perfekt kutt i ett enkelt slag. Litium-ion-batteriet gir opptil 120 minutters batterilevetid*, med rask full lading på bare 90 minutter og en digital skjerm som viser gjenværende batterilevetid. Den kompakte og 100% vanntette designen gir komfortabel bruk, selv i dusjen, forbedret hygiene, mens den medfølgende vesken er ideell for sikker lagring og transport av enheten og tilbehøret.

Ytelse

Produktfarge Sort, Blå
Minimum hårlengde 0,5 mm
Maksimal hårlengde 1,7 cm
Kan brukes på hele kroppen Ja
Wet & Dry Ja
Knivblad, materiale Rustfritt stål

Indikasjon

Indikator for batteriopplading Ja

Energihåndtering

Strømkilde Batteri
Oppladbar Ja
Batteritype Innebygd batteri
Batteriteknologi Lithium-Ion (Li-Ion)
Rask ladetid 4 min

Emballasjeinnhold

Antall føringskammer inkludert 7

Identifikasjon

EAN 3121040081228
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser