Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500

Til kassen

Se også

Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500

(0)
Skriv en anmeldelse
Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500
Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500
Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500
Remington Hårfjerning IPL I-Light Pro 6500
2190 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Infinity Bulb
 • Rask: permanente resulter på 3 behandlinger
 • Trygg: klinisk bevist, FDA-godkjent
 • Effective: ProPulse Technology
 • 5 energi-innstillinger
Hvis du lengter etter vakker og glatt hud, så er din hårfjerningsfrelser - Remington i-LIGHT PRO. Med dette revolusjonerende hårfjerningsproduktet kan du oppnå salongstandardresultater i komforten av ditt eget soverom.
Designet for bruk både på ansiktet og kroppen utnytter denne teknologisk avanserte enheten de siste innovative hårfjerningsmetodene. Remingtons unike ProPulse-teknologi - en klinisk bevist IPL som er rettet mot håret direkte på røttene, resulterer i permanent hårfri og superglatt hud, så du vil være klar for alt.
I-LIGHT er like effektivt på mannlig kroppshår som på kvinnelig, og kan brukes av menn for å behandle rygg, bryst og skuldre. Den er skånsom mot huden og superenkel å bruke, med et ergonomisk, elegant hvitt- og sølvdesign. Den kommer med et komfortabelt håndstykke, som gir deg full tillit og kontroll.
Takket være den uendelige pæren, er det er ingen skjulte kostnader, slik at du aldri trenger å skifte ut eller stå uten de verktøyene du trenger for å oppnå vakker og glatt hud.
 • Avanasert ProPulse-teknologi
  Avansert ProPulse-teknologi fungerer ved å varme hårsekken og fokusere lysenergi på roten for å bryte syklusen av vekst. Lysenergien absorberes av melanin i håret og undertrykker vekst ved å stagge hårsekken.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.