Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250

Til kassen

Se også

Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250

(0)
Skriv en anmeldelse
Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250
Remington Hårfjerning IPL I-Light 6250
2629 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Infinity Bulb
 • Rask: Permanente resulter på 3 behandlinger
 • Trygg: Klinisk bevist, FDA-godkjent
 • Effective: ProPulse Technology
 • 5 energi-innstillinger
Bli med hårfjerningsrevolusjonen med Remington i-LIGHT Essential. Med denne geniale enheten kan du oppnå permanent hårfri og glatt hud, uten problemer og helt smertefritt, i komforten av ditt eget hjem.
i-LIGHT viktig utnytter den mest avanserte og nyskapende teknologien for å levere eksepsjonelle og permanente resultater etter bare tre behandlinger. Med unike ProPulse, klinisk bevist IPL-teknologi, som er rettet mot håret direkte ved roten, gir dette hårfjerningsproduktet deg superglatt hud for total hårfrihet.
Både menn og kvinner kan bruke Remington i-LIGHT Essential på områder under halsen - inkludert bein, armer, underarmer, bikinilinje, rygg, bryst og skuldre. Med et ergonomisk, elegant hvitt- og sølv design og det komfortable håndstykket, er den skånsom mot huden og superenkel å bruke.
Takket være den uendelige pæren er det ingen skjulte kostnader, du vil aldri trenge å skifte ut eller stå uten de verktøyene du trenger for å oppnå vakker og glatt hud.
 • Avanasert ProPulse-teknologi
  Avansert ProPulse-teknologi fungerer ved å varme hårsekken og fokusere lysenergi på roten for å bryte syklusen av vekst. Lysenergien absorberes av melanin i håret og undertrykker vekst ved å stagge hårsekken.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.