Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Philips C8373/09

Til kassen

Se også

Philips C8373/09

(0)
Skriv en anmeldelse
Philips C8373/09
Philips C8373/09
Philips C8373/09
Philips C8373/09
1196 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • AirflowMax-teknologi gir lenger tid med høyere sugeeffekt
  • Energieffektivitetsklasse: A
  • TriActive-munnstykke for 3 rengjøringsfunksjoner
  • Super Clean Air-filter

Den nye støvsugeren Philips Performer Compact gir høy ytelse for rydding med minimal anstrenging. AirflorMax-teknologi gir deg lenger tid med bedre sugeeffekt. TriActive-munnstykket suger effektivt opp støv på alle typer av gulv.

Denne støvsugeren har energieffektivitetsklasse A og er konstruert for å oppnå høy ytelse.

AitflorMax-teknologien gir lengre brukstid og bedre sugeeffekt, slik at du kan bruke posen til den er helt full. Teknikken bygger på optimeringen av tre sentrale elementer: 1) Taggete overflate inne i støvbeholderen som maksimerer luftstrømmen rundt støvsugerposen og gjør at hele posen kan brukes. 2) Spesialdesignet støvbeholder som gjør at støvsugerposen kan foldes ut jevnt. 3) Høykvalitets fiberstrukturer som gjør at posen absorberer støv uten at porene tettes, hvilket forhindrer nedsatt sugeeffekt.

Med TriActive-munnstykket får du tre rengjøringsfunksjoner på en gang: 1) Den åpner forsiktig tråder i tepper med den spesielle formen, slik at du kan rengjøre grundig. 2) Den suger opp store partikler takket være den større åpningen på fremsiden. 3) Den når støv og skitt ved møbler og vekker takket være luftkanalene på venstre og høyre side.

Støvsugeren er utformet med innebygde tilbehør slik at du ikke behøver å bære rundt på ekstradeler når du rydder. I beholderen finnes et fugemunnstykke og den myke støvsugerbørsten er plassert lettilgjengelig i apparatets håndtak.

Dette produktet oppnår den høyeste rengjøringsgraden på harde gulv. 100% av støvet tas opp!

Takket være ActiveLock-koblingene kan du enkelt feste og løsne forskjellige munnstykker og tilbehør fra teleskoprøret mens du rydder.

Støvsugerens kompakte form gjør den enkelt å forvare uten at den tar alt for mye plass og den lette vekten gjør den enkelt å bære rundt.

Super Clean Air-filteret fanger opp de minste støvpartiklene før luften blåses ut av støvsugeren. Det gir et støvfritt hjem og ren luft.

Den nye syntetiske støvsugerposen fra Philips er utviklet for å opprettholde støvsugerens høye ytelse, dvs. en høy sugeeffekt og maksimal filtrering - helt til posen er full og må kastes.

 
- Bruksradius: 8  m
- Årlig strømforbruk: 27,5  kWh
- Rengjøring av tepper: D
- Enerfieffektivitet: A
- Kabellengde: 5m
- Rørtype: Teleskoprør i metall, to deler

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.