Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Patroner til Kremsifon

1 / 1

Patroner til Kremsifon

59 kr
Drivgass i form av patroner som passer kremsifonene våre. Selges som 10-pakning patroner med 8 gram lystgass (N20) i hver. Merke: Mosa Advarsel! Lystgass bør ikke brukes til rusformål.  Lystgass har forårsaket dødsfall på grunn av kvelning. Til
Les mer
Drivgass i form av patroner som passer kremsifonene våre.

Selges som 10-pakning patroner med 8 gram lystgass (N20) i hver.

Merke: Mosa

Advarsel! Lystgass bør ikke brukes til rusformål. 
Lystgass har forårsaket dødsfall på grunn av kvelning. Til info brukes lystgass alltid innen helsevesenet sammen med oksygen. Magnetiske røntgenstråler har vist tydelig skade på ryggmargen, dog etter omfattende lystgassmisbruk. Imidlertid vet legene fortsatt ikke hvor mye lystgass en person må inhalere før ryggmargen brytes ned. Illustrert Vitenskap ga ut en rapport i 2020 der de snakket med flere forskere. Forskerne hadde alle den samme beskjeden: Lystgass er livstruende og kan føre til uopprettelig skade på hjernen, nerver og resten av kroppen. Lystgass forårsaker også skade som fører til alvorlig mangel på vitamin B12. Lystgass kan forårsake koordineringsproblemer, emosjonelle forstyrrelser, vanskeligheter med å stå og gå, nedsatt hukommelse og taleforsinkelse. Det er ingen studier på hvor lite eller mye lystgass du må innta før skaden begynner å komme. Derfor bør lystgass ikke brukes til rusformål!

Ingredienser: N2O (lystgass). Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet angis.


-
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser