Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Panasonic Oral Irrigator EW1411

Panasonic Oral Irrigator EW1411
Panasonic Oral Irrigator EW1411
Panasonic Oral Irrigator EW1411
Panasonic Oral Irrigator EW1411
Panasonic Oral Irrigator EW1411
899 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

Oppladbar munnskyller med nyutviklet Interdental-modus som er ideell for rengjøring mellom tennene. Skyller effektivt bort flytende plakk fra sensitivt tannkjøtt.

3 ulike effekter av rengjøring med vannstråle
Panasonics munnskyller har en vannstråle som skyller bort matrester mellom tennene og flytende plakk fra periodontale lommer. Air In-vannstrålen kan også benyttes for å skånsomt stimulere tannkjøttet. Munnskylleren gir forbedret helse i tannkjøttet etter 2 ukers bruk*.
*Jfr. kliniske studier utført av Department of Periodontology, Dental University i Japan.

En kraftig vannstråle tvinger bort bakterier og matrester fra steder der tannbørsten ikke kommer til
Panasonics unike vannpumpeteknologi genererer en kraftig vannstråle med et trykk på ca. 590 kPa. Munnskylleren rengjør effektivt på steder der tannbørsten ikke kommer til som for eksempel mellom tennene og rundt tannbroer, reguleringer og kroner. En kraftig vannstråle skyller bort matrester fra munnens innside.

Interdental-modus minimerer vannsløsingen når du fjerner munnstykket
Interdental-modus gjør at vannstrålen pulserer slik at det ikke sløses så mye vann fra beholderen når du flytter munnstykket. Sammenlignet med JET-modus gir den effektiv rengjøring med ca. 1/4 så mye vann. Aktiv rengjøringstid blir da ca. 4 ganger lenger enn med en vanlig modell.

Skyll bort flytende plakk fra sensitivt tannkjøtt
En vannstråle fjerner bakterier fra periodontale lommer og forhindrer sykdom i tannkjøttet med en kraftig, men likevel skånsom vannstråle. Velg Air in-modus for å sikte deg inn mot periodontale lommer i tannkjøttet med en myk vannstråle som inneholder fine luftbobler.

To Air in-luftinnstillinger for en mer skånsom rengjøring av tannkjøttet
Panasonics unike teknologi for styring av vannstrålen blander små, fine luftbobler i vannet, noe som gir en stråle med mykt trykk på ca. 390 kPa. Air in-modus har også to ulike styrker, hvor den ene gir en myk vannstråle med et trykk på ca. 200 kPa.

Ca. 4 ganger mer effektiv plakkfjerning*¹ enn ved å bare gurgle munnen
Når du bruker en Panasonic munnskyller får du bort ca. fire ganger mer plakk*¹ fra periodontale lommer i tannkjøttet sammenlignet med når du bare gurgler munnen.*¹ Flytende plakk *² Tenner som pusses før testing.

Pleier tannkjøttet med en behagelig pulserende stimulering
Bruk innstillingen Air in (soft) for pleie av tannkjøttet. Vannstrålen inneholder små, fine luftbobler som stimulerer utsatte områder i tannkjøttet på en behagelig måte.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .