OBH Nordica Blender Legacy

OBH Nordica Blender Legacy
Tips en venn

Levering før jul

Bestill i dag for garantert levering før jul

859 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Blender i stilfull design och kraftfull motor. Krossar is till flagor för uppfriskande mojitos. Sex blad för hemgjorda såser och pesto. Blenderns prisbelönta design ger ett lyft åt köket och tar mixningen till en ny nivå •Borttagbara blad och diskmaskinssäker behållare för enkel rengöring •Automatiska program för iskrossning och smoothies •Värmetålig glaskanna för mixning av varma soppor upp till 65 °C •Blanda precis som du vill ha det med det steglösa hastighetsreglaget
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 4,9
86%
14%
0%
0%
0%

Dette er en kraftig og robust blender, av høy kvalitet og som tåler å bli brukt!

Den har mange innstillinger, med flere innstillinger for smoothie, is, og grønnsaker samt flere hastigheter og pulserende. Den knuser alt fra isbiter til lette smoothies enkelt!

Fin til supper, juice, smoothie og tykke smoothiebowls.

Den bråker litt mye i starten, og er litt vanskelig å ta fra hverandre de første gangene, men det blir bedre etter man bruker den ett par ganger.

Dette er en kraftig og fantastisk blender som virkelig leverer det den påstår! Dem bråker litt i starten, men en blir fort vant og etterhvert som den blir brukt virker det som at den lager litt mindre støy. Som en person med stor familie er den store beholderen helt fantastisk, rommer så mye at en ikke får så mye problem med at den blir for full. Smoothie innstillingen er en personlig favoritt, men også de andre innstillingene som pulse, isknusing, pure og selve hastighetsgradene er helt fantastiske og veldig enkle og skjønne seg på! Den er enkel og rengjøre, bare å putte beholderen i oppvaskmaskinen og skru løs og vaske knivene for hånd. Alt i alt er dette en super maskin som er kraftig, bråker litt, men utfører det den sier helt supert!

Førsteinntrykket når man tar denne ut av esken er at den er kraftig og av solid utførelse. Stilig å se på, så ingen grunn til å ikke la denne stå fremme på kjøkkenbenken når den ikke er i bruk:) Synest det var relativt høyt støynivå på den - Men det står nok i forhold til styrken i denne blenderen, 1200W er kraftige saker og den gjør virkelig jobben sin! Bær, isbiter og grønnsaker blir most effektivt. Veldig greit med 3 forskjellige programmer i tillegg til de ulike styrkeinnstillingene man kan velge selv Jeg synest det var en tanke vanskelig å skru av bunnen på glassbeholderen når bunnen og knivene skulle rengjøres. Alt i alt et kraftig og flott kjøkkenredskap!

Enestående blender som innfrir.Perfekt hjelper til tilberedning av supper/pure. Til smoothies og for å knuse isbiter/is til,eks drinker. Min mojito og strawberry daiquiri får nå perfekt knust is til. Ett godt råd er at du leser bruksanvisningen før bruk. Da får du mer ut av produktet og du unngår unødvendig hendelser som kan oppstå. Blant annet ble du være oppmerksom på at kolben tåler opptil Max 65°C. Og vær oppmerksom på at det kan oppstå trykk ved tilberedning av varm væske i lukket kolbe. Fra litt skepsis i starten,da på grunn av størrelse og vekt er jeg nå der at jeg ikke kan tenke meg matlaging uten den.

Dette er en kvalitetsmaskin som jeg som kokk bare kan anbefale. Den er solid og har noen praktiske programmer som gør den enkel å bruke. Dette er program for knusing av is, smoothie og grønnsaker. Helt topp. Maskinen er enkel å rengjør da den er lett å ta fra hverandre. Du vasker selv blender huset, av glass, i oppvaskmaskinen. Bare husk å ikke vaske selve kniven her da det vil slite ned kniven raskere. Alt i alt er dette en maskin jeg fint kan ha på et profesjonelt kjøkken som hjemme i min egen bolig. Den har kraftige kniver og solid kjerne. Altså de bevegelige delene. Eneste minuset må være at den bare tåler væsker opp til 65 grader, og at motorhuset er litt stort.

Elsker den!
Førsteinntrykket er superb! Jeg elsker det stilfulle designet, den er kraftig og stødig. Stort pluss at det er glasskolbe som kan vaskes i oppvaskmaskin! Digger at den har flere innstillinger, alt etter om man skal knuse is eller lage smoothie. Har prøvd å lage smoothie og knuse is og er kjempefornøyd. Den blander alt veldig kjapt og resultatet blir helt topp!

Denne blenderen er helt super og knuser is til den store gullmedaljen. Den er super enkel å montere, vaske i maskinen og alt. Den bråker litt, men det tåler man. Jeg elsker den!

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 237 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 141 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 87 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »