Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

iRobot Braava 390T Robotgulvvasker
iRobot Braava 390T Robotgulvvasker
iRobot Braava 390T Robotgulvvasker
iRobot Braava 390T Robotgulvvasker
iRobot Braava 390T Robotgulvvasker
iRobot Braava 390T Robotgulvvasker

1 / 6

iRobot Braava 390T Robotgulvvasker

3590 kr
Tørr- og våtmopper gulvene dine og tar hånd om støv og smuss, med skinnende resultatRengjør flere rom med NorthStar® navigeringssystem, også under møbler, og unngår trapper og andre avsatser. Sett bare på en klut og trykk på knappen for å få det rent
Les mer

Tørr- og våtmopper gulvene dine og tar hånd om støv og smuss, med skinnende resultat

Rengjør flere rom med NorthStar® navigeringssystem, også under møbler, og unngår trapper og andre avsatser. Sett bare på en klut og trykk på knappen for å få det rent. Koster og vasker gulvene for en naturlig glans.

Beholder skinnende gulv, hver dag, helt enkelt
iRobot® Braava™ robotgulvvasker hjelper deg med å beholde rene gulv. Den tørr- eller vårmopper gulvene med engangs- eller mikrofiberkluter.

Den nye iRobot Braava robotgulvvaskeren er designet for å rengjøre gulv raskt og effektivt, og dekker systematisk hele gulvflaten i en omgang. Den er enkel å bruke - sett på en klut, sett ned den på gulvet og trykk på knappen. Med sin avanserte robotteknologi holder den oversikt over hvor den har vært og hvor den skal.

Brukervennlig
Rengjøringsklutene er enkle å sette på og ta av med den avtagbare magnetiske rengjøringsplaten. Sett på en klut, sett ned den på gulvet og velg rengjøringsmodus. Stille nok til å være i gang både på dag og natt.

Når rengjøringen er ferdig, vender Braava tilbake til startpunktet og slår seg av automatisk. Ladestasjonen er slank og kompakt og lader opp Braava på kun 2 timer.

Rengjør gulv raskt og dekker systematisk hele gulvflaten i en omgang
Bruker spesialutviklede mikrofiberkluter eller engangskluter. Fungerer på alle gulv med hard overflate, inkludert flis, vinyl, tre og laminat.

Inneholder:

  • NorthStar navigeringsenhet og "C"-batterier
  • Rengjøringsplate
  • 2 mikrofiberkluter til feiing
  • 2 mikrofiberkluter til vasking
  • Pro-Clean reservoarplate
  • NiMH-batteri, 2000 mAh
  • EU-adapter
  • Turbo ladestasjon
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .