Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+)
Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+)
Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+)
Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+)

1 / 4

Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+)

476 kr
Ikke la små hjemmeulykker ta deg av vakt! ¡ Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+) kan ikke gå glipp av ditt førstehjelpssett ! Språk: Tysk Teknologi: Analog FIKSET: Dette er produkter som er returnert innen returperioden eller viser produ
Les mer
Ikke la små hjemmeulykker ta deg av vakt! ¡Blodtrykksmåler for Arm Aneroid (Fikset A+) kan ikke gå glipp av ditt førstehjelpssett!
  • Språk: Tysk
  • Teknologi: Analog
FIKSET: Dette er produkter som er returnert innen returperioden eller viser produkter som noen ganger har blitt brukt til demonstrasjoner; noen selges med noen skader på emballasjen eller med at originalemballasjen er åpnet. Alle produktene er sjekket, de inkluderer den offisielle merkevaregarantien og fungerer perfekt. Avhengig av tilstanden er de klassifisert som:
  • A+/ Perfekt: produkter i perfekt stand hvor originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller erstattet av annen emballasje som er i veldig god stand.
  • A/ Som nytt: produkter som er i perfekte, ny stand, originalemballasje kan ha blitt åpnet, har noen skade eller kan ha blitt erstattet av annen emballasje.
  • B/Veldig god: produkter som er i veldig god stand, med mulige små estetiske mangler, de fungerer perfekt og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • C/God stand: produktene er i god stand, med mulige estetiske mangler, men fungerer perfekt, originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller har noen skader.
  • D/Korrekt: Produkter i riktig stand, med mulige estetiske mangler eller mangler tilbehør, i perfekt stand, og originalemballasjen kan ha blitt åpnet eller skadet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser