Tilbake til start
2-pack Universal kodekloner - fjernkontroll garasjeport 433 MHz
2-pack Universal kodekloner - fjernkontroll garasjeport 433 MHz
2-pack Universal kodekloner - fjernkontroll garasjeport 433 MHz
2-pack Universal kodekloner - fjernkontroll garasjeport 433 MHz

1 / 4

2-pack Universal kodekloner - fjernkontroll garasjeport 433 MHz

(3 anmeldelser)
285 kr
298 kr
Lag flere kopier av din vanlige fjernkontroll: RF-kodekloning i fjernkontrolldesign for å klone over dine gamle fjernkontrollkoder. Perfekt for å overføre/kopiere koden for f.eks garasjeporter. Sørg for at du alltid har en reservekontroll: Kop
  • .
Les mer
Lag flere kopier av din vanlige fjernkontroll: RF-kodekloning i fjernkontrolldesign for å klone over dine gamle fjernkontrollkoder. Perfekt for å overføre/kopiere koden for f.eks garasjeporter.

Sørg for at du alltid har en reservekontroll: Kopier koden fra den originale fjernkontrollen med denne 4-kanals RF-duplikatoren med læringsfunksjoner - du har alltid en backup eller ekstra garasjeportåpner for hånden!

Slik bruker du kodekloneren:

Slett kode:
Slik sletter du det testlagrede RF-signalet fra fabrikken: Trykk på låsetasten og lås opp nøkkelen samtidig. To sekunder senere blinker LED-indikatoren tre ganger, etterfulgt av et kontinuerlig raskt blink. Indikerer at fjernkontrollkodene er slettet.

2. Duplisering (læring)
Hold fjernkontrollen i den ene hånden og duplikatoren i den andre og hold de to fjernkontrollene så nær hverandre som mulig mens du trykker på de to matchende knappene på fjernkontrollen (f.eks. AA, BB). Tre sekunder senere blinker LED-indikatoren tre ganger, etterfulgt av et kontinuerlig blink. Dette indikerer at knappen på kopien nå er den samme som på den originale fjernkontrollknappen. For flere knapper er fremgangsmåten ovenfor den samme.

3. Tilbakestill koden
Hvis den kopierte koden ved et uhell har blitt fjernet fra fjernkontrollen, kan den enkelt gjenopprettes. Trykk på to knapper, 3 og 4, samtidig. 3 sekunder senere blinker LED-en tre ganger, etterfulgt av et kontinuerlig blink. Dette indikerer at de originale fjernkontrollkodene er gjenopprettet.

4. Det er mulig å slette alle koder og duplisere på nytt.


Spesifikasjoner:

Materiale: Metall og ABS
Kodetype: Læringskode / Fast kode / Rullekode / Kopier kode (valgfritt)
Driftsspenning: DC 12V
Arbeidsstrøm: <= 12 mA
Driftsfrekvens: 433 MHz
Overføringseffekt:> = 10 mW
Overføringshastighet: 50-60 KHz
Frekvensavvik: ± 0,2MHz
Sendingsavstand: 100 meter (åpen plass)
Brikke og driftsmodus: Læringskode (1527, 2240, HT6P20B, HT6P20D etc); fast kode (2260, 2262 osv.); rullende kode (HCS301, 300, 200 osv.); Kopier kode

Pakken inkluderer:

2 x universal fjernkontroll for garasjeport

]]>
O

Ole Martin

For 3 måneder siden

Fungerer ikke på min portåpner, vil ikke åpne porten om jeg står aldri så nærme. Håper det bare er jeg som har vært uheldig.

H

Harald Wilhelmsen

For 3 måneder siden

Fungerte ikke på min garasje

A

Anders

For 3 måneder siden

Brukansvisning som medfølger er for annen kontroll - fant selv riktig manual på nett, men vil ikke virke( til tross for at teknisk data sier st skal være kompatibel med mine porter/åpnere