Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Wahl 12-delers Pelsklippere Lithium Ion Pro Series 9766-016

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-7%
Wahl 12-delers Pelsklippere Lithium Ion Pro Series 9766-016
Wahl 12-delers Pelsklippere Lithium Ion Pro Series 9766-016
Wahl 12-delers Pelsklippere Lithium Ion Pro Series 9766-016
1508 kr
Anbefalt pris: 1620 kr
Fri frakt
 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Wahl Lithium Ion Pro Series pelsklipper kan brukes i 2 timer takket være dens kraftige, oppladbare batteri. Wahl Basic pelsklipper har også en forhøyningskam for et bredere utvalg av kuttelengder. Disse pelsklipperne tilbyr en profesjonell klippeytelse med jevnt resultat takket være presisjonsslipte knivene som holder seg skarpe lenger enn andre knivblader tilgjengelige på markedet. Leveransen inkluderer 4 guidekammer (3, 6, 10 og 13 mm), en oppbevaringspose og tilbehør.
 • Farge: Sølv/sort
 • Materiale: plast
 • Dimensjoner: 23 x 7,6 x 25 cm (L x B x H)
 • Det kraftige Li-Ion-batteriet tilbyr 2-timers trådløs bruk
 • Forhøyningskam for et bredere utvalg av kuttelengder.
 • Profesjonell klipping med jevnt resultat takket være de presisjonsslipte bladene for en overlegen ytelse
 • Leveransen inkluderer 4 guidekammer (3, 6, 10 og 13 mm), en oppbevaringspose, bruksanvisning og tilbehør
 • SKU:407192
 • EAN:0043917976662

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.