Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Traktorsete med fjæring svart

Fri frakt
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
vidaXL Traktorsete med fjæring svart
1269 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette høyverdige traktorsetet har en sterk stålramme og er polstret i slitesterkt og vanntett PVC-materiale. De flere justeringsalternativene og det tykkpolstrede setet og ryggen vil sikre at du kan jobbe på traktoren din i størst mulig komfort. Traktorsetet er designet for å imøtekomme brukervekter fra 50 til 130 kg ved å justere knappen bak ryggstøtten. Den har en kraftig fjæring som hjelper til med å absorbere støtene på ujevnt terreng, og sørger for den smidigste turen som er tenkelig på traktoren din. Dette traktorsetet er også utstyrt med glidebaner som gjør det enkelt og praktisk å bevege seg fremover eller bakover i en rekkevidde på 150 mm, og basen er justerbar i 5 forskjellige hvilevinkler. Installasjon er enkelt og raskt takket være hullene på grunnplaten.
 • Farge: svart
 • Materialer: stålramme + PVC-polstring
 • Mål: 48 x 50 x 59 cm (B x D x H)
 • Horisontalt justerbar over 150 mm
 • Justerbart vektområde: 50-130 kg
 • Bevegelse fjæring: 60 mm
 • Base justerbar i 5 forskjellige vinkler
 • Enkel montering
 • SKU:142316
 • EAN:8718475582755

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .