Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart
vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart
vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart
vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart
vidaXL Hageport stål 500x175 cm svart
8059 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne gjerdeporten vil lage en moderne stil, praktisk inngangsport for å isolere hagen fra omverdenen. Gjerdeporten er veldig stabil og holdbar, og vil danne en praktisk sikkerhetsbarriere for hagen, uteplassen eller terrassen. De galvaniserte arkene med dekorative hullmønster forsterker rammen, så hageporten vår vil gi en høy grad av sikkerhet. Porten er produsert i kraftig stål og er pulverlakkert mot rust og korrosjon. I tillegg har denne porten 3 solide stolper med solide hengsler for enkel montering, samt 2 kraftige låsesystemer med matchende nøkler. Denne hageporten er en flott kombinasjon av stil, styrke, stabilitet og korrosjonsmotstand!
 • Farge: svart
 • Materiale: stål
 • Mål: 500 x 225 cm (B x H)
 • Høyde panel: 175 cm
 • Mål stang: 7,5 x 0,2 cm (Diameter x T)
 • 3 stolper med sterke hengsler for enkel installasjon
 • Kraftig lås med 3 matchende nøkler (inkludert)
 • SKU:144397
 • EAN:8718475736776

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.