Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vektdyne 5 kg

1 / 1

Vektdyne 5 kg

1049 kr

-51%

Rek pris. 2149 kr
Vektdynen gir en omsluttende følelse som kan hjelpe urolig søvn ved å være beroligende, redusere bevegelser og vektene kan gi en svak masserende effekt. Du kan også ha dynen over knærne eller skuldrene når du f.eks. ser på tv om dette føles godt. Dek
Les mer
Vektdynen gir en omsluttende følelse som kan hjelpe urolig søvn ved å være beroligende, redusere bevegelser og vektene kan gi en svak masserende effekt. Du kan også ha dynen over knærne eller skuldrene når du f.eks. ser på tv om dette føles godt. Dekk ikke over ansikt eller hode, og bruk ikke en dyne som er skadet. Vedlikehold: Kjemisk rens, må ikke blekes. (Maskinvask 60° i vaskemaskin som er tilpasset vekten på dynen.) Tørkes flatt.

Info om dynen fra produsenten:
"Våkne uthvilt? Behagelig vekt/tyngdedyne som fordeler vekten jevnt over kroppen og gir en omsluttende følelse. Dynen kan hjelpe deg med å få ro, få bedre søvn og økt mulighet til å våkne pigg og uthvilt. Passer også for en avslappende stund i sofaen.

Produktet er sertifisert av det internasjonale kontrollorganet Øko-Tex og har dermed gjennomgått nøye tester. Den er garantert fri for tilsetningsstoffer som kan være farlig for hud og helse. Fyllet består av kiselperler innsydd i rektangulære ruter i dynen."

NB!, vektdynen bør ikke brukes av barn under 5 år uten anbefaling fra lege, da det er viktig at barnet selv kan ta av seg dynen ved behov.

Størrelse 150x210 cm
Materiale: 100 % bomull
Fyll: 140gr/m² polyester, kiselperler 3,3 kg.
Total vekt: 5 kg.
Sertifiseringer: Øko-Tex.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .