Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart
Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart
Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart
Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart
Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart

1 / 5

Vannfontene solcelledrevet 13 cm Svart

(3 anmeldelser)
170 kr
Allsidig bruk: Plasser denne vannfontenen i fuglebadet, bassenget, dammen eller annet vann for å lage en vakker vanndekorasjon. Solcelledrevet: Fontenen drives av solceller og krever derfor ingen batterier eller strøm. Fontenen trenger bare no
  • Allsidig bruk
  • Solcelledrevet
  • 4 forskjellige dyser
  • .
Les mer
Allsidig bruk: Plasser denne vannfontenen i fuglebadet, bassenget, dammen eller annet vann for å lage en vakker vanndekorasjon.

Solcelledrevet: Fontenen drives av solceller og krever derfor ingen batterier eller strøm. Fontenen trenger bare noen få sekunder med direkte sollys for å begynne å virke. Den sprayer ca 10 - 20 cm ut i luften avhengig av hvor sterkt sollys er på den.

4 forskjellige dyser: Du kan velge mellom fire forskjellige utskiftbare dyser for å få ulike effekter på vannet som sprøytes. Husk at pumpen til fontenen må dekkes med vann for at den skal fungere.

 

Merk: 1. Dette produktet er en solcelledrevet vannpumpe uten eksternt batteri. Høyden på vannstrålen avhenger helt av solens styrke. Når solen er svak, vil ikke pumpen fungere kontinuerlig, men vil starte automatisk gjentatte ganger til den har fått nok energi til å gå tilbake til kontinuerlig arbeidsstilling. Plasser produktet i direkte og fritt sollys. Ved skygge får ikke pumpen nok energi til normal drift.

2. Pumpen må være helt nedsenket i vannet og vannpumpen bør rengjøres regelmessig.
Spesifikasjoner:
Farge: Sort
Størrelse: 13 cm i diameter
Materiale: ABS


Pakken inkluderer:

1 x vannfontene

4 x utskiftbare dyser

]]>

Kjappe fakta

  • Allsidig bruk
  • Solcelledrevet
  • 4 forskjellige dyser
  • .
I

Isa

For en måned siden

Pumpen funker over vann, men stopper og starter annenhvert sekund i vann å spytter bare litt vann opp. Har reklamert og fått beskjed om at jeg skal få pengene igjen så får vi håpe det...

F

Frank

For en måned siden

Samboeren kjøpte denne for ca tre uker siden. Fungerer ikke som den skal, spytter bare ut noen dråper akkurat som det passer seg. Sugekoppene på undersiden vil ikke feste seg i bunnen (som er av metall) Den ene av tre sugekopper faller av. Når man kontakter cdon for å klage på produktet så er det ingen forståelse for problemet og ingen hjelp å få. Hadde man kunnet gi mindre enn en stjerne på vurderingen så hadde jeg gjort det. Bortkastede penger.

W

Wilma

For 6 måneder siden

Vannfontenen ble levert overraskende fort og fungerer som bare det når den får ordentlig sollys. Når det blir overskyet, kan den stoppe litt men det kan jo forventes. Altså jeg er fornøyd med kjøpet :)

Ja, jeg anbefaler denne varen