Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Swim & Fun Sea Klear 1L

1 / 1

Swim & Fun Sea Klear 1L

209 kr
SeaKlear ble opprinnelig utviklet for å rense uklart vann i forbindelse med undervannsfotografering i naturen. Derfor er SeaKlear et rent naturprodukt som ikke skader miljøet. SeaKlear gjør vannet krystallklart på bare noen minutter. I bruk til svømm
Les mer
SeaKlear ble opprinnelig utviklet for å rense uklart vann i forbindelse med undervannsfotografering i naturen. Derfor er SeaKlear et rent naturprodukt som ikke skader miljøet.
SeaKlear gjør vannet krystallklart på bare noen minutter. I bruk til svømmebassenger reduserer det også dannelsen av kloraminer, som vanligvis kalles kombinert klor. Kombinert klor kan forårsake irritasjon i øynene og nesen. Ved hjelp av naturlig SeaKlear kan man faktisk redusere klorforbruket med så mye som 40 % ved hjelp av naturlig SeaKlear.

SeaKlear sørger samtidig for at olje, kremer og andre urenheter forsvinner og forhindrer dermed at kosmetikk og såperester danner skum. SeaKlear er også gunstig for vannfiltreringssystemet, siden det forhindrer at filteret tettes av oljerester. I tillegg holder SeaKlear filteret rent og effektivt mye lenger.
Swim & Fun SeaKlear kan benyttes med både patronfilter, filterglass, Filterballs og sandfiltersystemer.

Bruksanvisning: SeaKlear gjør uklart vann klart og reduserer dannelsen av kloraminer (kombinert klor). SeaKlear innkapsler olje- og kosmetikkrester og forhindrer dannelse av skum og avleiringer. Bland SeaKlear med vann i en ren plastbøtte før bruk. Tilsett først vann! Hell oppløsningen i bassengvannet langs kanten mens sirkulasjonspumpen er i gang.
Dosering: 25 ml per 2000 liter vann per uke. Tilsett oftere i høysesongen. Inneholder et naturlig marint polysakarid (chitosan). SeaKlear har en pH-verdi på 3,5-4.
Filterpatroner, Filterballs og andre filtermaterialer er beskyttet mot tilstopping av olje. SeaKlear er utviklet for bruk i bassenger, boblebad og bassenger med rengjøringssystem og filtre.
Sunt bassengvann har en pH-verdi på mellom 7,0 og 7,4. En sunn vannbalanse gir optimal nytteeffekt av vannpleiemidler. Hvis pH-verdien i bassengvannet ikke ligger innenfor dette området, justeres det med henholdsvis pH-Plus og pH-Minus.

Bruk lokket som målebeger:
Lokket på dette produktet fungerer som målebeger, slik at du enkelt og nøyaktig kan dosere riktig mengde.
Sørg for at kjemikalier ikke blir fuktige under lagring. Oppbevares i originalemballasje, låst og utilgjengelig for barn, samt tørt, frostfritt og ikke i direkte sollys.

Farge: Hvit
Utseende: Plast
Varemerke: Swim & Fun
Serie: Sea

Identifikasjon

EAN 05704841017368
Produsentens artikkelnummer 1736
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser