Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Swim & Fun Pool Robot Frisbee
Swim & Fun Pool Robot Frisbee

1 / 2

Swim & Fun Pool Robot Frisbee

999 kr
Frisbee er en liten praktisk trådløs bassengrobot som støvsuger opptil 25 m2 under en 60-minuter sykluser og som er selv veldig lett å holde ren. Len deg tilbake og nyt mens bassengroboten tar hånd om grovarbeidet med å støvsuge bunnbassengen. F
Les mer

Frisbee er en liten praktisk trådløs bassengrobot som støvsuger opptil 25 m2 under en 60-minuter sykluser og som er selv veldig lett å holde ren.

Len deg tilbake og nyt mens bassengroboten tar hånd om grovarbeidet med å støvsuge bunnbassengen. Frisbee en trådløs bassengrobot designet for flate bunnbassenger, men kan også brukes til saltvann bassenger. Den kan støvsuge opptil 25m2 under en 60-minuter syklus. Den klarer å suge partikler som er så små som 0,18 mm i størrelse og løper til og med automatisk til bassengkanten før batteriet går tom. Og du kan enkelt hente bassengroboten opp fra vannet med det flytende tauet som er bundet til frisbeen.

Fordi den er trådløs er den enkel å pakke sammen og sette til lading. En opplading tar ca. 3-4 timer, hvoretter den er klar til å dra på eventyr igjen i bassenget.
Rengjøringen av frisbee kan ikke være enklere. Åpne roboten og skyll den med vannslangen, så er den ren og klar til ny bruk.

Frisbee liker vann og liker ikke å være på når den kommer opp av vannet. En ekstra innebygd sikkerhetsfunksjon gir et hørbart signal når roboten kommer ut av vannet og du har glemt å slå av den.

Merk at bassengroboten er ment for generelt vedlikehold av bassengbunnen. Filtersystemet fanger opp selv de minste partiklene, og i kombinasjon med vannbehandlingsmidler betyr det at du får krystallklart vann. MERK! Bruk manuelt bunnsug for hjørner og trapper.

Manual


Farge: Hvit, Svart
Fargenavn: Hvit, Svart
Motor : El
Lading: Ja
Arbeidstid (min): 60
Ladetid: 4
Serie: Swim
Nettovekt (kg): 3.5 kg
Effekt (W): 30 w
Spenning (V): 240 V

Størrelse

Dypeste del: 200 cm

Identifikasjon

EAN 05704841019409
Produsentens artikkelnummer 1940
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser