Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Swim & Fun, EasyPool Mini

299 kr
  • Forventet leveringstid:
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Lekmer AB

Overvåk produktets pris

Alt-i-ett vannpleie til hagebassenger med filtersystem. EasyPool er et spesialutviklet produkt som gjør det meget enkelt å vedlikeholde mindre hagebassenger med filtersystem. EasyPool flyter på vannflaten og holder vannet rent og innbydende i 1-2 måneder. EasyPoolbeholderen avgir kontinuerlig langsomt oppløselig klor, KlarPool og pH stabilisator i vannet, samt motvirker kalkbelegg i bassenget.

Doseringen er lett å justere, og EasyPool gjør den regelmessige vannpleien mye enklere. Bruk også EasyPool om vannet skal holde seg friskt i perioder, for eksempel når du ikke bader eller er bortreist. For optimal virkning bør vannet sirkulere et par ganger per dag. Koble eventuelt til en timer til sandfilterpumpen. Bruk også et bassengtrekk i perioden. Husk - juster pH-verdien før bassenget skal brukes igjen. EasyPool Mini passer til hagebassenger på 2000-10000 liter.

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.