Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng

Fri frakt
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
Summer Fun Kjemisk Startpakke for Basseng
568 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne startpakken for basseng er flott for å transformere en skittent basseng til et rent og sunt svømmemiljø. Klor flottør eliminerer bakterier og dreper skadelige organismer ved å produsere fritt aktivt klorin. Den 500g beholderen med pH-Minus, reduserer pH-nivåer for å unngå kalk og grumsete vann. Svømmebasseng teststrimler er også inkludert. Disse stripsene kan brukes for å kontrollere at alkalitet, klor og pH-nivåer i bassengvannet er egnet for bading. Leveransen inkluderer en 500g beholder med MINI QUICK 500g beholder av pH-Minus, noe som kan redusere eller øke pH-verdier, teststrimler og en klor flottør.
 • Mini quick: 500 g
 • pH minus: 500 g
 • SKU:401198
 • EAN:8717774650226

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.