Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Stylies Pegasus Luftrenser med HPP-filter Sort
Stylies Pegasus Luftrenser med HPP-filter Sort
Stylies Pegasus Luftrenser med HPP-filter Sort

1 / 3

Stylies Pegasus Luftrenser med HPP-filter Sort

2 799 kr
Hovedfilter kan renses. Behøver ikke byttes Kullfilter medfølger, og skal byttes hver 6. måned dersom du vil fjerne lukt i tillegg til å rense luften Svært stillegående Flott sveitsisk design Kostnader ved
  • Rensbart hovedfilter, ingen bytte
  • Valgfritt kullfilter i tillegg
  • Svært stillegående
  • Flott sveitsisk design
  • Billig i bruk
Les mer

Hovedfilter kan renses. Behøver ikke byttes

Kullfilter medfølger, og skal byttes hver 6. måned dersom du vil fjerne lukt i tillegg til å rense luften

Svært stillegående

Flott sveitsisk design

Kostnader ved å bruke luftrenser

Når du skal kjøpe luftrenser så er det flere ting å tenke på. En av tingene du må tenke på er kostnadene ved å kjøpe nye luftfilter. Luftrensere med HEPA-filter er svært effektive, men over tid koster det en god del å stadig bytte filter. HEPA-filter skal byttes flere ganger i året. Denne luftrenseren har ikke HEPA-filter men et patentert HPP-filter. Det renser også 99,97% av partiklene i luften, og er spesielt godt for de små og farlige partiklene. HPP-filter skal ikke byttes. HPP-filteret skal vaskes i vann, og er deretter det klart til bruk igjen.

Stylies Pegasus har også er forfilter og et kullfilter. Forfilteret bør byttes, men koster kun en brøkdel av det et HEPA-filter koster. Kullfilteret kan du bytte ut etterhvert, dersom du har behov for å fjerne lukt.

HPP-filter

Luften som kommer inn i luftrenseren passerer mellom tynne metallplater som er elektrisk ladet. Disse ladningene skaper en sterkt og lokalt felt, som gjør at partiklene fester seg til metallplatene. Denne rensemetoden er spesielt effektiv for de små partiklene, og det er de som er farligst å puste inn. Når platene er dekket at forurensede partikler kan filteret tas ut av apparatet og skylles i vasken. Da blir platene rene igjen, og kan brukes flere ganger. Filteret skal ikke byttes.

Stylies Pegasus luftrenser

Stylies luftrenser, Pegasus, filtrerer luften, fjerner ubehagelige lukt, virus, pollen og bakterier. Det spesialutviklede og patenterte HPP Filter System™ er svært effektiv ved rensing av luft. Det kraftige toppmoderne aktiverte karbonfilteret eliminerer ubehagelige lukt. Pegasus er en bemerkelsesverdig og svært effektiv luftrenser. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut karbonfilteret hver sjette måned. Du behøver ikke å erstatte kostbare HEPA-filtre. HPP-filteret kan enkelt rengjøres med vann og trenger aldri å byttes ut.

Kjappe fakta

  • Rensbart hovedfilter, ingen bytte
  • Valgfritt kullfilter i tillegg
  • Svært stillegående
  • Flott sveitsisk design
  • Billig i bruk
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse