Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)

-8%
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
Saunabox - Sammenleggbar badstue (Grå)
3690 kr
Anbefalt pris: 3990 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-5 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av Behagly.no

Overvåk produktets pris

Forventet lagerstatus 30.03.2021 - Begrenset antall tilgjengelig. 

Lange og hektiske vinterdager gjør at mange av oss kunne tenkt å nyte et deilig spa hjemme. Et helt eget hjemme-spa uten å måtte montere en hel tradisjonell badstue (som er dyrt og tar alt for mye plass). Vår Saunabox en portable infrarød badstue gir deg muligheten til å sette opp ditt helt eget hjemme-spa på minutter.  Denne geniale 1 person saunaen har 3 varmepaneler som fordeler varmen jevnt og dekker hele kroppen din i beroligende infrarød varme.

BADSTUEN FOR DEG

Saunaboxen er perfekt for deg som ikke finner tid til spabesøk i hverdagen, eller deg som ikke ønsker å svi av lommeboken for å nyteen god varmebehandling. Vår infrarød badstue settes opp som et lite telt, og kobles til et vanlig strømuttak. Det gjør for at badstuen kan varmes opp til over 65 grader på cirka 10 minutter. Medfølgende fjernkontroll sørger for at du enkelt kan justere temperaturen til din foretrukne varme for både overkropp og fotpanel. 

HELSEFORDELER

Badstuer har lenge blitt brukt for både den avslappende varmen og de mange helsefordelene. Vår Saunabox er mer enn bare behagelig og den infrarød varmen går 5 ganger dypere inn kroppen enn en vanlig badstue. Dette gir Saunabox brukere mange helsefordeler blant annet sterk avgiftning, smertelindring, økt sirkulasjon, økt forbrenning, friskere hud, bedre søvnkvalitet og mer energi. 

DYPERE VARME

Den infrarøde varmen går hele 5 ganger dypere i kroppen enn vanlig varme, og helsefordelene er mange. Ved bruk av vår IR-badstue øker blodsirkulasjonen din slik at du får løsnet opp stive, støle og slitne muskler. Hodet holdes utenfor IR-badstuen under bruk, dette gir deg mulighet til å puste i normal temperatur. Du vil fremdeles svette fra hodet ettersom sirkulasjonen øker i hele kroppen. Etter kun 30 minutter i vår infrarød sauna vil du føle deg full oppladet.

SAMMENLEGGBAR OG PORTABEL

Enkel konfigurasjon på et minutt gjør det enkelt å nyte badstuen din hvor og når som helst. Når du er ferdig gjør denne badstuens sammenleggbare design det enkelt å transportere eller oppbevare saunaen. Den medfølgende stolen kommer i en egen bærebag og kan enkelt brettes sammen. Stolen er perfekt designet for å passe i badstuen, og er konstruert med materiale for styrke og holdbarhet. 

SMARTE FUNKSJONER

Hjemme saunaen har sidelommer hvor du kan oppbevare ulike gjenstander som  fjernkontrolleren og mobilen din. Lommene er plassert slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til gjenstandene i lommene. Spesialdesignet lommer for armene gjør at du enkelt kan ta i bruk armene under varmebehandlingen. Du kan for eksempel bruke mobilen, drikke vann, lese en bok og spille uten å måtte gå ut av Saunaboxen. 

ANDRE HELSEFORDELER:

 • Stimulerer blodsirkulasjonen.
 • Bedre søvn og økt søvnkvalitet.
 • Øker stoffskiftet i kroppen.
 • Rengjør og gir næring til huden.
 • Forbrenner kalorier og hjelper deg å holde deg i form.
 • Lindrer muskel- og leddsmerter.
 • Forebygger hjertesykdommer.

Du kan lese mer om .

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .