Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Røykflis Muurikka Konjakk 360 g

1 / 1

Røykflis Muurikka Konjakk 360 g

86 kr

-14%

100 kr
Røykflis Muurikka Cognac 360 g Muurikka Cognac Smoking Chunks er egnet for bruk i kull- og gassgriller, elektriske røykovner og andre røykere. De er laget av eikefat som har blitt brukt til lagring av brennevin fra Rioja og andre steder i Spania sam
Les mer
Røykflis Muurikka Cognac 360 g Muurikka Cognac Smoking Chunks er egnet for bruk i kull- og gassgriller, elektriske røykovner og andre røykere. De er laget av eikefat som har blitt brukt til lagring av brennevin fra Rioja og andre steder i Spania samt fra Frankrike og Portugal. Produksjonsprosessen bevarer lukt, smak og andre viktige kulinariske egenskaper. Røykstykkene egner seg utmerket til å røyke alle typer mat: Kjøtt, grønnsaker, fisk, pizza og desserter får en deilig røykaroma. Instruksjoner for bruk: * Bløtlegg chipsene i vann i ca 10-20 minutter. Bruk ca 2 dl chips per kg røkt mat. * Ta chipsene opp av vannet og legg dem i en aluminiumsbolle, røykboks, røykebunn eller chipsbrett. * Bruker du kullgrill: Når kullet gløder setter du bollen/boksen/brettet med chips rett på kullet. * Hvis du bruker gassgrill: Hvis grillen har en røykbeholder, plasser bollen/skuffen/brettet der. Hvis det ikke er en røykbeholder, plasser bollen i et hjørne under grillen før du tenner den. * Bruker du en Muurikka røykovn, fordel et jevnt lag med røykflis på sponbrettet, ca 2 dl pr kg røkt. * Når chipsen begynner å ryke legger du maten som skal tilberedes i grillen/røykeren.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser