Røykflis Muurikka Cognac 360 g
Muurikka Cognac Smoking Chunks er egnet for bruk i kull- og gassgriller, elektriske røykovner og andre røykere. De er laget av eikefat som har blitt brukt til lagring av brennevin fra Rioja og andre steder i Spania sam
Røykflis Muurikka Cognac 360 g
Muurikka Cognac Smoking Chunks er egnet for bruk i kull- og gassgriller, elektriske røykovner og andre røykere. De er laget av eikefat som har blitt brukt til lagring av brennevin fra Rioja og andre steder i Spania samt fra Frankrike og Portugal.
Produksjonsprosessen bevarer lukt, smak og andre viktige kulinariske egenskaper. Røykstykkene egner seg utmerket til å røyke alle typer mat: Kjøtt, grønnsaker, fisk, pizza og desserter får en deilig røykaroma.
Instruksjoner for bruk:
* Bløtlegg chipsene i vann i ca 10-20 minutter. Bruk ca 2 dl chips per kg røkt mat.
* Ta chipsene opp av vannet og legg dem i en aluminiumsbolle, røykboks, røykebunn eller chipsbrett.
* Bruker du kullgrill: Når kullet gløder setter du bollen/boksen/brettet med chips rett på kullet.
* Hvis du bruker gassgrill: Hvis grillen har en røykbeholder, plasser bollen/skuffen/brettet der. Hvis det ikke er en røykbeholder, plasser bollen i et hjørne under grillen før du tenner den.
* Bruker du en Muurikka røykovn, fordel et jevnt lag med røykflis på sponbrettet, ca 2 dl pr kg røkt.
* Når chipsen begynner å ryke legger du maten som skal tilberedes i grillen/røykeren.