Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Profil / konturmal i høy kvalitet
Profil / konturmal i høy kvalitet
Profil / konturmal i høy kvalitet
Profil / konturmal i høy kvalitet

1 / 4

Profil / konturmal i høy kvalitet

199 kr

-50%

Rek pris. 399 kr
Slitesterkt, mykt og lett materiale: Profilmalen er laget av mykt og slitesterkt ABS-materiale som sammen med sin lette vekt gjør malen både trygg og sikker å bruke, men også enkel å pakke og ta med deg overalt. Må
Les mer

Slitesterkt, mykt og lett materiale: Profilmalen er laget av mykt og slitesterkt ABS-materiale som sammen med sin lette vekt gjør malen både trygg og sikker å bruke, men også enkel å pakke og ta med deg overalt. Mål gjenstander, former og hjørner uten å forårsake riper på det du måler.

Et must i verktøykassen: Mål alt fra lister, planker og rør til gulv og vegger. Flott for måleinstrumenter og andre gjenstander når du vil finne ut nøyaktig størrelse og form på objektet. Enten du skal til mekka med bilen, legge et nytt gulv eller måle dimensjonene til kameralinsen din, er denne profilmalen et must i hver verktøykasse!

Spesifikasjoner:

  • Fargen Gul
  • Størrelse: 25 x 10 cm eller 13 x 7,5 cm
  • Materiale: ABS

Pakken inkluderer:

  • 1 x profilmal
Upptäck mer inom Interiør Innredning
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .