Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Panther 2.0
Panther 2.0
Panther 2.0
Panther 2.0

1 / 4

Panther 2.0

3758 kr
NYHET! Ny generasjon Pantera med oppdatert design og forbedret kvalitet Pantera er et fleksibelt valg av gassgrill, den er enkel å bære og tar minimalt med lagringsplass - optimalt for kompakt opphold!Den nye Pantera 2.0 er utstyrt med to
  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
Les mer

NYHET! Ny generasjon Pantera med oppdatert design og forbedret kvalitet

Pantera er et fleksibelt valg av gassgrill, den er enkel å bære og tar minimalt med lagringsplass - optimalt for kompakt opphold!

Den nye Pantera 2.0 er utstyrt med to fullt støpte brennere som gjør det mulig å lage mat på to forskjellige måter: indirekte og direkte. Brennerne lyser med elektronisk pulstenning, og varmen kan stilles inn separat for hver brenner ved hjelp av to knotter i frontpanelet.

Lokket er laget av støpt aluminium og kabinettet er laget av lakkert metallplate, og på toppen av lokket er det et integrert termometer som er selvlysende i mørket. Under lokket finner du en 2-delt grillrist i støpejern, for optimal varmebehandling. Sidehyllene er avtakbare og grillen er kompatibel med tre forskjellige typer vogner: art.nr. 12340, art.nr. 12360 og art. Nr. 12390.

- 2 trinnløst justerbare brennere i rustfritt stål
Elektronisk tenning
- Integrert termometer i lokket (lyser opp i mørket)
- Lokk av støpt aluminium
- Grillgrill i støpejern
- Fettopsamlingsskål inkludert
- 2 avtakbare sidebord
- Egnet for bruk i gasspatroner

Kjappe fakta

  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .