Opranic Thor 1500 Watt med termostat - Stående terrassevarmer

Opranic Thor 1500 Watt med termostat - Stående terrassevarmer
Tips en venn

-25%

1999 kr
Anb. pris 2699 kr
fra 128 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av 24Nordic

Mer fra 24Nordic 24Nordic er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant 24Nordic, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
  • Stående terrassvärmare
  • 1500 Watt
Stående terrassevarmer
Infrarød varmebølge
Lett å flytte
Kan brukes med 10 Amp sikring
Uten intens rødt lys

Den nye Thor-serien er en bærbar infrarød varmeovn i svart aluminium med infrarød midtbølgevarme. Strømmen er 1,5000 watt høyest og styres av justerbar termostat. Thor har den nyeste versjonen av Opranic infrarød interlaced heat, kalt IX-teknologi. Denne teknikken er spesielt god når du bruker energi til å varme opp gjenstandene foran varmeren og bruke minst energi til å varme luften mellom deg og varmen. På store terrasser er Thor et godt supplement til solide terrassevarmer, eller du kan bruke den alene som den er. Thor kan lett flyttes rundt for å gi deg varme der du er. Flytter du for solen eller for vinden skal forandre seg? Ikke noe problem, du flytter varmeren med deg. Vil du ta det til hytta for en helg? Ja, gjør det også. Vil du ha litt nærmere, å varme deg selv, eller litt lenger unna for å varme hele firmaet? Bare ta varmeren og flytte den der du vil. Opranic Thor er en førsteklasses bærbar infrarød varmeovn med IR-X teknologi og meget høy ytelse. Tilgjengelig med fjernkontroll og justerbar effekt opp til 2000W i fem trinn. Med det estetiske, moderne stylede perle-svart aluminiumskapet passer det i det mest eksklusive miljøet. Opranic IR-X-teknologi leverer mer enn dobbelt liv i forhold til tidligere klassisk teknologi. IR-X varmepipen sammen med Opranics skreddersydde reflektor utstråler varme i store og lange avstander. Det gir en dyp varm glød som skaper en varm atmosfære i rommet ditt, som også absorberes mye av mennesker. THOR med IR-X-teknologi varmes opp gjenstander direkte uten å varme luften i miljøet og unngår unødig energidistribusjon. Opranic Thor har intermitterende varmelys, noe som gjør det mulig å frigjøre det irriterende røde lyset som kortbølgende varmelamper gir. Komplett med fot og fjernkontroll.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 427 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 236 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 128 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »